Europlan
KarnagiansToyland - JumboCosmos Fashion

BOX Cafe
ΠΡΟΣΩΠΑ

Μιχάλης Καραμαλάκης: Ισχυρή παρακαταθήκη το έργο του

GMG

DROP CafePalermoTECH HUB

Ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης αποστρατεύεται βάζοντας το ξίφος του στον κελεό ως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για έναν από το πιο πετυχημένους Αρχηγούς της ΕΛ.ΑΣ καλύπτοντας μια θητεία με κυρίαρχο στοιχείο την ανθρώπινη μεταχείριση και αντιμετώπιση του προσωπικού, αλλά κυρίως δράσεις και πρωτοβουλίες που έκαναν και κάνουν την καθημερινότητα του πολίτη καλύτερη και ασφαλέστερη.

Πρόκειται για έναν αξιωματικό με πολύχρονη εμπειρία σε μάχιμες υπηρεσίες, σε επιτελικές θέσεις, με πλήθος τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις για την υπηρεσιακή του απόδοση, άριστος γνώστης των ζητημάτων που αφορούν τις αστυνομικές λειτουργίες στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά ταυτόχρονα χαμηλού προφίλ και με πολύ καλές σχέσεις με το προσωπικό του Σώματος,

Το φαινόμενο «Μιχάλης Καραμαλάκης» αποτελεί έναν σημαντικό κεφάλαιο στην ΕΛ.ΑΣ αφήνοντας για τους επόμενους και όχι μόνο μια πολύ πλούσια και Ισχυρή παρακαταθήκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει χαρακτηριστεί ως ικανός αξιωματικός στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων που όλες στο τέλος καταλήγουν θετικά.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Ο Κρητικός αξιωματικός από τον Αχεντριά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων κατάφερε με αξίες να κερδίσει πολύ γρήγορα και ως αρχηγός την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την απόλυτη συνεργασία των συναδέλφων του και της κοινωνίας.

Απαιτητικός, δίκαιος, ακούραστος  και με μπέσα, όπως λένε στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ ο Μιχάλης Καραμαλάκης 24 ώρες το 24ώρο δίπλα στα προβλήματα και στον πολίτη προκειμένου να έχει η κάθε περίπτωση αίσιο τέλος.

Zuper Service

Το μήνυμα του παραδίδοντος Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, προς το προσωπικό του Σώματος

Σήμερα ολοκληρώνεται για εμένα μια πορεία 40 ετών στην Ελληνική Αστυνομία και ως παραδίδων Αρχηγός του Σώματος νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, τη γυναίκα και τον άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας, για την κοινή πορεία και συμπόρευσή μας, αλλά και για τον ζήλο και την υπευθυνότητα, που επιδεικνύετε διαρκώς για την εκπλήρωση της ύψιστης αποστολής του Σώματος, τη διαφύλαξη και την προστασία του αγαθού της ασφάλειας.

Στην πορεία αυτή πρώτιστη προτεραιότητά μας αποτέλεσε η υλοποίηση των τιθέμενων στρατηγικών και επιχειρησιακών στόχων, που συνάδουν και εκπορεύονται από τη θεμελιώδη αποστολή του Σώματος. Με αμείωτη ένταση υλοποιήθηκαν κομβικής σημασίας διαρθρωτικά έργα, επιχειρησιακά, οργανωτικά και διοικητικά, καθώς και πρωτοβουλίες διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, γεγονός που δημιουργεί συνθήκες επαγγελματισμού και επιφέρει ρηξικέλευθες ευκαιρίες για αποτελεσματικότερη προσφορά στον πολίτη και ικανοποίηση των αναγκών του, και κατ’ επέκταση για την κατάκτηση της εμπιστοσύνης του προς το έργο μας.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση να δημιουργείτε και να προσφέρετε ανιδιοτελώς στο πλαίσιο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνδράμετε το νέο Αρχηγό, και θα συνεχίσετε να θέτετε στέρεες βάσεις και ανοιχτούς ορίζοντες σε καινοτομίες και πρωτοτυπία, αντικατοπτρίζοντας σιγουριά και εμπιστοσύνη σε ασφαλείς πολίτες.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στο έργο σας, με υγεία προσωπική και οικογενειακή, και ευδοκίμηση του συνόλου των τεθέντων στόχων σας, πάντα έχοντας ως πρόταγμα τη φράση του Δημόκριτου «Τους πόνους διώκειν, αφ’ ών τα μεγάλα και λαμπρά γίγνονται τοις ανθρώποις».

Να επιδιώκετε μεγάλα και λαμπρά υπηρεσιακά επιτεύγματα και κατακτήσεις μέσα από συστηματική προσπάθεια.

Να εργάζεστε άοκνα προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας.

Να γνωρίζετε ότι εσείς είστε ο θεμέλιος λίθος του Σώματος και η παραγωγική δύναμή του.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για την αγαστή και συνεχώς εποικοδομητική συνεργασία μας, αλλά και για τη διαρκή ποιοτική προσφορά σας, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του Σώματος με υψηλό αίσθημα ευθύνη


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button