ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ-2023

Χάρης Αλεξάκης: Ανακοίνωσε την διεκδίκηση του δήμου μέσω Facebook

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ο νυν αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Αγίου Νικολάου, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.

Η ανάρτησή του

«Στις 21 Ιανουαρίου 2022 σε συνέντευξη μου στην εφημερίδα «Ανατολή» εξέφρασα την πρόθεσή μου να συμμετέχω στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Αγίου Νικολάου.
Σήμερα ένα χρόνο μετά και εννέα μήνες περίπου πριν τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές έρχομαι να επιβεβαιώσω την διάθεση να ηγηθώ δημοτικού συνδυασμού ως υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου. Η όρεξη, η γνώση και η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, στην διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, αλλά και η υποστήριξη που έχω λάβει από την κοινωνία, όλο αυτό το διάστημα, λειτούργησαν ως καταλυτικός παράγοντας για την σημερινή μου ανακοίνωση. Με συνέπεια, αποφασιστικότητα, ετοιμότητα, και αποτελεσματικότητα θα δουλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο Δήμο.»

“ΧΡΥΣΟΣ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button