ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Χανίων ανακοίνωσε μέσω facebook ο Παναγιώτης Σημανδηράκης. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης της Περιφέρειας Κρήτης, στη σύντονη ανακοίνωση του κάνει λόγο για μια δυναμική ομάδα με καθαρά πρόσωπα που έχουν γνώση, ικανότητα και όραμα. Το όνομα του συνδυασμού του Παναγιώτη Σημανδηράκη όπως φαίνεται στη σημερινή του ανάρτηση είναι «Για τα Χανιά». 

Όπως ανέφερε στο facebook: «Μια δυναμική ομάδα με αγάπη για τον Δήμο Χανίων και πίστη στις προοπτικές του, ξεκινάει την πορεία της.
Με καθαρά πρόσωπα που έχουν γνώση, ικανότητα και όραμα.
Με ρεαλιστικό και πρωτοπόρο πρόγραμμα.
Καταθέτουμε την αλήθεια μας για έναν Δήμο για τον οποίο αξίζει να είμαστε υπερήφανοι.
Ξεκινάμε…».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Καταγόμενος από το Καστέλι Κισάμου, με σπουδές στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας εργαστεί ως μελετητής διάρθρωσης επιχειρήσεων στην εταιρεία Αθηναϊκή Αναπτυξιακή Α.Ε. , ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στα 36 του χρόνια είναι ο πιο νέος υποψήφιος δήμαρχος στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα την υποψηφιότητα του για το δήμο Χανίων ανακοίνωσε και ο πρώην νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης καθώς και ο πρώην  βουλευτής Ευτύχης Δαμιανάκης. Είναι δε ήδη γνωστές οι υποψηφιότητες  του Άρη Παπαδογιάννη και του νυν δημάρχου Τάσου Βάμβουκα. Βέβαιες θεωρούνται και αυτές του Νίκου Παπαντωνάκη από το ΚΚΕ και του Σεραφείμ Ρίζου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button