ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία»: Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον κο Γιάννη Ανδριώτη

Ονομάζομαι Πόπη Γεροντή Μαλλιαρόζη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Αγιο Νικόλαο με καταγωγή από τον Κρούστα και μένω στα Μέσα Λακώνια απ’όπου κατάγεται η μητέρα μου.

malliaroziΕίμαι παντρεμένη  με τον Τάκη Μαλλιαρόζη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΑΝ και έχουμε δυο κόρες τη Νατάσα και τη Τζωρτζίνα. Επαγγελματικά απασχολήθηκα για ένα μικρό διάστημα  στον τουριστικό τομέα ενώ για μεγαλύτερο διάστημα συνεργάστηκα με αρχιτέκτονες και μηχανικούς  ως σχεδιάστρια. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ως προεδρος  των Φίλων της Χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου και χορωδός στη χορωδία του Δήμου και στη χορωδία της Ενορίας της Ευαγγελίστριας.

caffeine adv 2021

Δέχτηκα την πρόταση του κ.Γιάννη Ανδριώτη να συμμετέχω στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»   γιατί αφ’ενός  τον εμπιστεύομαι  και αφ’ετέρου θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις  ώστε να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά χαράζοντας ουσιαστικά μια νέα πορεία.

Πόπη Γεροντή Μαλλιαρόζη

neratzoulis neo

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο όπου και διαμένω με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Ατσαλή και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, τον Ιωάννη, την Τζωρτζίνα και τον Μάνο.

kontopodiΕίμαι πτυχιούχος Οδοντοτεχνικής. Από το 1997 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον ασφαλιστικό χώρο, ως ασφαλιστική και επενδυτική σύμβουλοςστην εταιρία Interamerican, κάτοχος του L.U.T.C, πιστοποιημένη Financial Planner, ενταγμένη τρεις φορές στον παγκόσμιο οργανισμό M.D.R.T.καθώς και στη Libra της Ευρώπης.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον πολιτισμό με ώθησαν στην εισαγωγή μου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών στο τμήμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» όπου και φοιτώ έως και σήμερα.

Υπήρξα ενεργή συνδικαλίστρια στα  φοιτητικά μου χρόνια.

Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του κ. Γιάννη Ανδριώτη, θέτοντας  την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς για την  πόλη μας. Θεωρώ χρέος μου να περάσω από την θεωρεία στην πράξη, για μια εκσυγχρονισμένη πόλη υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών όπως την έχω οραματιστεί, για ένα δήμο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Αξιοποιώντας τα προσφερόμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα και όχι μόνο, προτείνοντας καινοτόμες ιδέες, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των κατοίκων στον δήμο του Αγίου Νικολάου. Εστιάζοντας στην παιδεία, την οποία θεωρώ ως βάση του πολιτισμού, στον αθλητισμό, στη δημιουργία υποδομών, στην ανάπτυξη του τουρισμού, στην ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στην ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου της περιοχής μας ο οποίος είναι ανεξάντλητος και στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων, δημιουργώντας έτσι ένα δήμο πρότυπο. Πιστεύω στην δυνατή συνεργασία, στην δημιουργική πρωτοβουλία και ανιδιοτελή προσφορά, ανεξάρτητη από πολιτικές ιδεολογίες, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας με αποτελεσματικότητα, δίνοντας λύσεις και όχι παραθέτοντας δικαιολογίες. Με την δική σας εντολή, μπορούμε με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» να χαράξουμε ένα δρόμο που θα μας οδηγήσει  στην εξέλιξη και στην ευημερία.

Μαρίνα Κοντοπόδη – Ατσαλή

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Ονομάζομαι Αθανασία Κανελλοπούλου – Παυλάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα από Πελοποννήσιο πατέρα και Ελουντιανή μητέρα.

pavlakiΤελείωσα το Γυμνάσιο στον Άγιο Νικόλαο και την Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Νεάπολης, και στη συνέχεια σπούδασα στην σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων στου Κοκκίνη Χάνι. Εργάστηκα στο ΓΝΑΝ ως νοσηλεύτρια μέχρι το 2017 οπότε και συνταξιοδοτήθηκα. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παυλάκη, έχουμε δύο παιδιά και ζω σε ενα παό τα πιο όμορφα χωριά του Πάνω Μεραμπέλλου τη Φουρνή.

Για πολλά χρόνια ήμουν πρόεδρος στον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Φουρνής «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»   στον οποίο είμαι ενεργό μέλος μέχρι σήμερα.

Εχω συνεργαστεί πολλά χρόνια με τον Γιάννη Ανδριώτη και ξέρω ότι όταν βάζει στόχους  τους πετυχαίνει δουλεύοντας πάρα πολύ σκληρά και εμπιστεύομαι την κρίση του στη λήψη σωστών αποφάσεων. Συμπορεύομαι λοιπόν μαζί του  για να προχωρήσουμε μπροστά και οδηγήσουε τον τόπο σε μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Αθανασία Κανελλοπούλου – Παυλάκη

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button