ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Το ΚΙΝΑΛ διαψεύδει οποιαδήποτε στήριξη υποψήφιου δημάρχου στον Αγιο Νικόλαο

Με αφορμή διαδόσεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα σε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

1.       Το Κίνημα Αλλαγής, σε κεντρικό επίπεδο, δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση για στήριξη σε κανένα υποψήφιο Δήμαρχο πανελλαδικά, για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
2.       Η Τοπική Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Αγίου Νικολάου, δεν έχει συνεδριάσει ποτέ για τέτοιο ζήτημα και σαφώς δεν υπάρχει καμία υποστήριξη υποψηφίου Δημάρχου.
3.       Η συνήθης πρακτική είναι ότι θα αξιολογηθούν οι υποψηφιότητες που θα κατατεθούν για υποψήφιους δημάρχους, προκειμένου το Κίνημα Αλλαγής, αφουγκραζόμενο τα μέλη του και την τοπική κοινωνία, να συμβάλλει ώστε να δοθεί νέα ώθηση στον Δήμο μας.
Συνεπώς τιμώντας την προσωπικότητα και το κύρος των ανθρώπων του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και τις καθαρές Δημοκρατικές διαδικασίες, ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει ούτε γνώση, ούτε καμία ανάμιξη σε τέτοια δημοσιεύματα.
Με εκτίμηση,  
Τ.Ο. ΑΓΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ   
ΚΙΝΗΜΑ   ΑΛΛΑΓΗΣ

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button