ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Το δικαίωμά μου (της Φωτεινής Μηλάκη)Στην τελική ευθεία για τις κάλπες. Στην τελική ευθεία για να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, σε επίπεδο τοπικής κοινότητας ,δήμου ,περιφέρειας, ευρωβουλής .

Συνδημότες μου, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη τελευταία φορά που αποφασίσαμε για εμάς , τα παιδιά μας , τους συνανθρώπους μας. Καλούμαστε λοιπόν όλοι να ανταποκριθούμε στο αναφαίρετο εκλογικό μας δικαίωμα. Σας προτρέπω να δώσουμε όλοι το παρόν και να μειώσουμε τα ποσοστά αποχής ,που για μένα τις περισσότερες φορές ,είναι ποσοστά αδιαφορίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Προτρέπω τους νέους 17 χρονών, που ψηφίζουν πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, να ανταποκριθούν  στο κάλεσμα αυτό. Τους ηλικιωμένους, που με τη πείρα και τη γνώση τους , πάντα βοηθούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Τους φοιτητές και τους σπουδαστές, που προσωρινά λείπουν, να αποφασίσουν για  τον Δήμο τους, γιατί σε αυτόν θα επιστρέψουν με όνειρα να δημιουργήσουν.

Καλώ όλους τους δημότες και τους  ετεροδημότες ,κάθε ηλικίας ,να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

swell adv 2021

Μην λείψει κανείς …

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η αποχή δεν είναι τρόπος έκφρασης ή διαμαρτυρίας.

Εμπιστευτείτε ανθρώπους που έχουν αποδείξει στους τομείς που δραστηριοποιούνται ότι τα έχουν καταφέρει .Εμπιστευτείτε την ενέργεια και την αισιοδοξία των νέων ανθρώπων και την εμπειρία και γνώση των παλιών. Εμπιστευτείτε ανθρώπους με μεράκι και όραμα, δώστε χώρο σε νέες ιδέες, αντιλήψεις και προτάσεις. Ανατρέξτε στα βιογραφικά των υποψηφίων, στα άρθρα και τις τοποθετήσεις τους, διαβάστε  τα προγράμματα των συνδυασμών, τους στόχους τους και επιλέξτε. Επιλέξτε την καλύτερη ομάδα που μπορεί να σας  εκπροσωπήσει.

Γιατί αυτό θα είμαστε την αυριανή μέρα .Μία ομάδα για το καλό του τόπου μας. Ασκείστε το δικαίωμα σας.

Το δικό μου δικαίωμα είναι το

«Δικαίωμα στη πόλη» και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει και δικό σας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας.

Μηλάκη -Νικάκη Φωτεινή του Σταύρου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στη πόλη»

Πρόγραμμα συνδυασμού:

www.dikaiomastipoli.gr


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button