ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Θα ήθελα την προσοχή σας (του Αριστείδη Κορκιδάκη)Αγαπητοί συμπολίτες φίλες και φίλοι, πλησιάζει ο καιρός των αυτοδιοικητικών εκλογών και θα πρέπει να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους, εκπροσώπους στον όμορφο δήμο μας.

Θα ήθελα  να μοιραστώ μαζί  σας μερικές από τις σκέψεις μου και να σας πω ότι σε αυτούς τους δύσκολους oοικονομικά καιρούς που βαδίζουμε είναι  αναγκαίο όσο  ποτέ άλλοτε να επιλέξουμε σωστά όχι με το συναίσθημα αλλά με ρεαλισμό ώστε να έχουμε  το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα τόσο στον συνδυασμό που θα προκύψει, που πιστεύω θα είμαστε εμείς, όσο και στα περισσότερο επιτυχημένα στον τομέα τους πρόσωπα της κοινωνίας μας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το τετράπτυχο που σε όλη μου τη ζωή με οδηγεί είναι το ενδιαφέρον μου σε όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες έχω ασχοληθεί, η όρεξη για δουλειά και οι στόχοι που βάζω ώστε να πραγματοποιήσω το κάθε όραμά μου.

Συντοπίτες μου τα λόγια τα ωραία τα μεγάλα είναι πολλές φορές φτώχεια. Αυτό που μας χρειάζεται είναι τα έργα και οι πράξεις μας που θα βοηθήσουν το δήμο μας αλλά και την καθημερινότητα των πολλών και όχι των ημετέρων πολιτών.

swell adv 2021

Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και με το χέρι στην καρδιά να λέμε  την αλήθεια και όχι τα ανέφικτα και κατά την λαϊκή έκφραση να μην τάσσουμε λαγούς με πετραχήλια.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Έτσι θα βοηθήσουμε ώστε να πάει μπροστά ο τόπος μας και να έλθουν καλύτερες μέρες για όλους μας, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Εγώ  πιστεύω ότι έχουν γίνει πράγματα από την παρούσα Δημοτική Αρχή θα μπορούσαν
και περισσότερα όμως είμαστε εδώ με νέο αίμα ανανεωμένοι πιστεύοντας στην αλληλεγγύη στην συνεργασία τη σύνθεση απόψεων με νέες ιδέες και να προχωρήσουμε χωρίς κομματικές αντιπαραθέσεις.

Εάν αυτά πού σας λέω δεν τα πίστευα δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση του δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, που με τιμά, να συμμετέχω στον συνδυασμό του Δικαίωμα στην Πόλη. Θεωρώ ότι με τις μικρές μου δυνάμεις με την δική σας αποδοχή στήριξη και προτίμηση, αλλά και με την εμπειρία που διαθέτω από την 35ετη θητεία μου στο δημόσιο, στους τομείς της Υγείας, της Πρόνοιας, της Διοίκησης, του Τουρισμού και των Μεταφορών θα έχουμε επιτυχίες.

Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να βοηθήσουμε ευχόμενος να έλθουν οι καλύτερες μέρες που περιμένουμε όλοι μας.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας και σας ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα.

Μαζί συνεχίζουμε!!!

Αριστείδης Κορκιδάκης

Συνταξιούχος Δημοσίου

Υποψήφιος στο συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη


Σχετικά άρθρα

Back to top button