GMG Constructions

Gruppo

BOX Cafe
Tech Hub
Cosmos Fashion
BBQ Stories
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία»: Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με τον κο Γιάννη Ανδριώτη

Σουρλάτσο Cafe

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1979, μεγάλωσα και μένω στον Αγιο Νικόλαο. Είμαι παντρεμένος με τη Σμαράγδα Ράδοβιτς και έχουμε μια κόρη 8 ετών. Εργάζομαι στο χώρο του τουρισμού εδώ και 15 χρόνια και από το 2014
είμαι αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Λασιθίου.

Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του Γιάννη Ανδριώτη και συμμετέχω στο συνδυασμό του, με νέους ανθρώπους για «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Νίκος Κρομμύδας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών

Zuper Service


Γεννήθηκα στον Αγιο Νικόλαο πριν από είκοσι χρόνια. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων. Την πρόταση του κ.Ανδριώτη να συμμετέχω στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» δεν την περίμενα γιατί συνήθως εμάς του νέους μας θεωρούν ανώριμους, μικρούς και παρ’ όλο που όλοι μιλούν για το μέλλον, ξεχνούν ότι εμείς είμαστε το μέλλον.

Δεν έχασα την ευκαιρία να μπω σε μια πρωτόγνωρη για μένα διαδικασία και να αποδείξω ότι η εμπειρία μαζί με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να έχει αυτός ο τόπος μια πραγματικά «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Μαρία Λυράκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Ονομάζομαι Ιωάννα Παπασταμάτη, μητέρα τριών παιδιών και εργάζομαι στη ΔΟΥ Αγίου Νικολάου. Δέχτηκα την πρόταση του κ. Ανδριώτη να συμμετέχω στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και θέλω να αποτελέσω μέρος της λύσης στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας και που δυστυχώς διαιωνίζονται.

Η εικόνα των σκοτωμένων, εγκαταλελλιμένων, κακοποιημένων ζώων στο Δήμο μας, είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της απανθρωπιάς των τοπικών αρχών. Δυστυχώς η τραγική αυτή εικόνα που «ταξιδεύει» πολύ συχνά στο εξωτερικό μας προσβάλλει και μας αδικεί.

Αν θέλουμε να φέρουμε τον τίτλο του κορυφαίου τουριστικού προορισμού αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει «χθες». Τo πρόγραμμα της Νέας Πορείας για τον τομέα αυτό είναι ξεκάθαρο και εφικτό. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Σύσταση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας
  • Ίδρυση Δημοτικού Καταφυγίου
  • Χαρακτηρισμός “pet friendly” παραλιών

Αγαπώ τα ζώα και μαζί με πολλούς συμπολίτες μας δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα για να βρούνε σπίτι αδέσποτα αλλά και να σωθούνε από τα «νύχια» απάνθρωπων ταλαιπωριμένες ψυχούλες. «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για έναν τόπο πολιτισμένο.

Ιωάννα Παπασταμάτη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Με λένε Χριστόφορο Κτενάκη και είμαι 56 χρόνων. Τριάντα και πλέον χρόνια στο τιμόνι, οδηγός σε διεθνείς μεταφορικές εταιρίες «περπάτησα» την Ευρώπη και είδα τόπους όμορφους και εντυπωσιακούς… κανένας όμως δεν είναι σα τον τόπο μου.

Από το χωριό μου τους Πάνω Αμυγδάλους όπου κατοικώ στέκομαι ψηλά στα Σκαλάκια και κοιτάζω προς τα κάτω μέχρι τη θάλασσα… τέτοια ομορφιά πουθενά. Σήμερα δουλεύω οδηγός στο ΚΤΕΛ και «περπατώ» τους δρόμους τους δικούς μας…. δρόμοι με ζώα σκοτωμένα σε κάθε χιλιόμετρο. Και η ομορφιά πληγώνεται και εθωριάζει…

Πάω σε χωριά μοναχικά παρατημένα με λιγοστούς ξεχασμένους κατοίκους .Είναι και αυτοί δικοί μας άνθρωποι και τόποι. Είναι και αυτοί Δήμος Αγίου Νικολάου. Για αυτούς τους Δημότες αποφάσισα να σταθώ στο πλάι του Γιάννη Ανδριώτη που μου έχει αποδείξει τόσες φορές ότι είναι άνθρωπος δίκαιος και εργατικός. Με δικαιοσύνη και εργατικότητα θα φέρουμε την ισότητα στο Δήμο μας.

Στηρίξτε τη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» , για να αποκτήσουν τα χωριά μας ξανά ζωή.

Χριστόφορος Κτενάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Yiannis Jewellery


MECHANICAL - CLIMATHERM

Back to top button