ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Κρήτης

Σιγά σιγά «ξεδιπλώνεται» η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης, όπου θυμίζουμε ότι είναι από τις ελάχιστες Περιφέρειες που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την προτίμησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΝΔ συζητά ήδη με τον άλλοτε βουλευτή Μάξιμο Σενετάκη, ενώ την ίδια ώρα μετριέται η δυναμική μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας του δημοσιογράφου και Χανιώτη στην καταγωγή, Δημήτρη Καμπουράκη, για τον οποίο ακούγεται η πιθανότητα να βρεθεί στο εθνικό ψηφοδέλτιο του κόμματος για το νομό Χανίων μαζί με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το τρίτο όνομα για υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Κρήτη είναι ο άλλοτε γενικός διευθυντής του ΟΑΚ Λευτέρης Κοπάσης, ενός επιστήμονα με απόλυτη γνώση των τεχνικών έργων και των υποδομών του νησιού.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button