ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Συνάντηση της Λαικής Συσπείρωσης Αγίου Νικολάου με την Πολιτιστική Ενωση


Τελευταία ενημέρωση:

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Νικολάου συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21/02/2019 με το διοικητικό συμβούλιο της Πολιτιστικής Ένωσης Αγίου Νικολάου.Τα μέλη της Ένωσης μας έκαναν γνωστή την πλούσια δράση τους που ως γνώμονα έχει την πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στις πόλεις και την ύπαιθρο του Δήμου μας.

Συζητήθηκαν μια σειρά από δράσεις, τις οποίες ο Δήμος μπορεί να υποστηρίξει σε διεκδικητικό και οικονομικό επίπεδο και οι οποίες θα έχουν πολλαπλά κοινωνικά και πολιτιστικά οφέλη.

Από την πλευρά μας ακριβώς επειδή είναι στόχος μας ο πληθυσμός της υπαίθρου να παραμείνει στον τόπο του αναπτύσσοντας δράσεις και πρωτοβουλίες, θεωρούμε καθήκον μας να σταθούμε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες.

Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close