ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Συνάντηση Μανόλη Θραψανιώτη με κατοίκους για την επανασύσταση του πρώην δήμου Μακρύ ΓιαλούΣυνάντηση με τους κατοίκους του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού είχε ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, μετά από πρόσκληση τους.

Στη  συνάντηση που είχε θέμα την επανασύσταση του Δήμου Μακρύ Γιαλού, παραβρέθηκαν η Μαρία Καφετζάκη και ο Μπάμπης Δραγασάκης, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μετά το καλοσώρισμα από τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη, που είχε πάρει την πρωτοβουλία, ο Βουλευτής ενημέρωσε για την τροπολογία με την οποία διαχωρίστηκαν οι  δήμοι στην Λεσβο, Σάμο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και  Βελβεντό. Αναφέρθηκε  στην επιτροπή η  οποία  συστάθηκε και  θα εξετάσει όλες  τις αιτιολογημενες προτάσεις  που θα υποβληθούν καθως και στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ο Βουλευτής τόνισε ότι ανάμεσα στις προϋποθέσεις  είναι και η υποβολή  αιτήματος από  την  τοπική κοινωνία. Ακολούθησε  συζήτηση,  όπου πήραν τον λόγο αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα  τους  και ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ.  Νίκος  Λαντζανάκης,  και εξέφρασαν ομόφωνα  την επιθυμία για την  επανασύσταση  του  Δήμου και αναφέρθηκαν στην  παραδοξότητα, κάτοικοι να βρίσκονται στον ίδιο  πολεοδομικό ιστό και η κατοικία τους να υπάγεται σε άλλο Δήμο και σε άλλο η επαγγελματική τους δραστηριότητα, καθώς επίσης υπηρεσίες και αρμοδιότητες, άλλες να υπάγονται στον ένα Δήμο και άλλες στον άλλο.

swell adv 2021

Δημιουργήθηκε επιτροπή η οποία θα συντάξει την πρόταση και θα προβεί στις απαραίτητες  ενέργειες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο Μανόλης Θραψανιώτης κλείνοντας, ευχαρίστησε τους κατοίκους για την πρόσκληση, επεσήμανε την δημιουργική συζήτηση που έγινε και τόνισε την στήριξη του  στην προσπάθεια  τους, “σε ένα δίκαιο αίτημα”, όπως  τόνισε, “αφού αποτελεί πρωτοτυπία  αλλά και παραλογισμό ένας οικισμός στην περίπτωση μας ο Μακρύ Γιαλός να διχοτομείται ενώ μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και με καλύτερα αποτελέσματα, σε συνεργασία με τους όμορους δήμους”.

 Το Γραφείο Τύπου

του Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

 Μανόλη Θραψανιώτη


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button