ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Στην τελική ευθεία… (της Μαριάννας Διαμαντοπούλου)Λίγες μέρες πριν τις εκλογές λοιπόν. Σαν χθες ήταν που μετά από πολύ σκέψη αποδέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Ανδριώτη να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Νέα Πορεία. Πολύ σκέψη για το αν μπορώ να προσφέρω στην υλοποίηση του οράματος που έχει για τον Δήμο Αγίου Νικολάου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να είμαι ένα όνομα σε ένα ψηφοδέλτιο!

Στους δύο μήνες που πέρασαν γνώρισα αξιόλογα άτομα, δέχτηκα μηνύματα εκτίμησης από συνυποψηφίους και αντιπάλους. Είχα την ευκαιρία μαζί με μέλη του συνδυασμού να επισκεφθώ πόλεις και χωριά του Δήμου, να συνομιλήσω με δημότες. Ενημερώθηκα ακόμη περισσότερο για τα θέματα του δήμου μας! Σχημάτισα άποψη για διάφορα θέματα που δεν γνώριζα!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ανδριώτης μου έδωσε την δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα για τα άτομα με αναπηρία εφικτό και υλοποιήσιμο. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της υποψηφιότητάς μου, ο στόχος της δίκαιης μεταχείρισης των αναπήρων έχει πάει ένα βήμα παραπέρα! Πήρα και έδωσα γνώση κι αυτό είναι υπέροχο!

Κλείνω με σύντομες πληροφορίες για τις εκλογές:

swell adv 2021

1. Ψηφίζουμε για: Ευρωεκλογές, Περιφερειακές Εκλογές, Δημοτικές Εκλογές, Κοινοτικές Εκλογές.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

2. Οι κάλπες ανοίγουν από τις 07:00 το πρωί και κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα.

3. Οι ΑμεΑ ψηφίζουν κατά προτεραιότητα κι ο εκλογικός αντιπρόσωπος οφείλει να διευκολύνει την διαδικασία της ψηφοφορίας.

4. Το εκλογικό σύστημα είναι της απλής αναλογικής. Η πρώτη Κυριακή των εκλογών είναι καθοριστικής σημασίας διότι τότε εκλέγονται οι δημοτικοί σύμβουλοι. Ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρει ο κάθε συνδυασμός που θα συμμετέχει στις εκλογές κατά την πρώτη Κυριακή, θα πάρει και το αντίστοιχο ποσοστό εδρών στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό δεν αλλάζει την δεύτερη Κυριακή.

5. Μην ξεχάσετε την ταυτότητά σας!!!!

Καλή ψήφο!!

Μαριάννα Διαμαντοπούλου

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button