ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Στην προεκλογική περίοδο ανεβαίνει η ερωτική διάθεση των Ελλήνων

Κατά 30% έχει αυξηθεί η ερωτική διάθεση των Ελλήνων προεκλογικά, σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 600 ατόμων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με ισόποση συμμετοχή, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Pollfish για λογαριασμό του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι λογικό να ανεβαίνει η λίμπιντο και η ερωτική ζωή των Ελλήνων την προεκλογική περίοδο μιας και ανεβαίνουν τα πάθη.

caffeine adv2020b

«Η σύγκρουση στις σχέσεις και στην κοινωνία είναι πάθος άλογο και η μάχη για την εξουσία είναι το πιο άλογο πάθος. Ο έρωτας δεν έχει σημασία, ούτε το σεξ, είναι η αγωνία για την εξουσία πάνω στο σεξ. Αυτή είναι η μάχη των φύλων αιώνες τώρα, τα είπαν οι αρχαίοι τα λένε και οι σύγχρονοι. Η εξουσία είναι το διακύβευμα, αυτό είναι που ανεβάζει τη λίμπιντο η οποία μετακινείται με την ντοπαμίνη» τόνισε ο κ Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με την έρευνα:

neratzoulis neo
  • το 32% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει αυξημένη ερωτική διάθεση σε σύγκριση με πέρυσι
  • Σχεδόν οι μισοί (48,83%) έχουν μειωμένες (έως 2 φορές) εβδομαδιαίες ερωτικές επαφές, το 32,17% έχει 2-4 ερωτικές επαφές την εβδομάδα, το 12,33% έχει 4-6 φορές την εβδομάδα και το 6,67% έχει πάνω από 7 φορές την εβδομάδα.
  • Στην ίδια έρευνα οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν και για τη συμφωνία των Πρεσπών. Το 43% είχε αρνητική άποψη, το 33,67% θετική και το 24,33 αδιάφορη.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button