ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σκληρή απάντηση Βασίλη Λαμπρινού: «Είμαστε ανεξάρτητοι και δεν θα διχάσουμε το Ηράκλειο»

Σκληρή απάντηση προς τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε όποιον αμφισβητεί το έργο της δημοτικής αρχής, έδωσε ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

Σκληρή απάντηση Βασίλη Λαμπρινού: «Είμαστε ανεξάρτητοι και δεν θα διχάσουμε το Ηράκλειο» 2

Μιλώντας  σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ενώπιον των συνεργατών του στην εκτελεστική εξουσία του δήμου, των στελεχών της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» αλλά και πλήθος κόσμου, ο Βασίλης Λαμπρινός πέρασε στην αντεπίθεση και με οξύτατους τόνους, όχι μόνο σήκωσε το γάντι της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά έδωσε και το σύνθημα αντεπίθεσης του συνδυασμού του, απέναντι σε «όσους συκοφαντούν και μηδενίζουν το έργο που έχει γίνει στην πόλη επί των ημερών μας», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Ηρακλείου, αναφέρθηκε στην πολυσυλλεκτικότητα της παράταξης στην οποία ηγείται, επισημαίνοντας πως για την δημιουργία της ανεξάρτητης «Δύναμης Πολιτών» συστρατεύτηκαν άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα, ενώθηκαν και κέρδισαν το μεγάλο στοίχημα που είχαν βάλει πριν από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Εμείς ενώνουμε, δεν διχάζουμε τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τα στελέχη του συνδυασμού του.

Σκληρή απάντηση Βασίλη Λαμπρινού: «Είμαστε ανεξάρτητοι και δεν θα διχάσουμε το Ηράκλειο» 3

Παράλληλα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του δήμου, εν μέσω της βαθιάς κρίσης, μνημονίων και … capital controls, ενώ έκανε και την αυτοκριτική για λάθη και καθυστερήσεις σε σχέση με τα έργα και τις παρεμβάσεις στην πόλη.Πηγή
Ekriti

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close