ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σητεία: Συνάντηση σε θερμό κλίμα Πλακιωτάκη – ΖερβάκηΠραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψήφιου Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σητείας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο κ. Πλακιωτάκης σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση του κ. Πλακιωτάκη: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργο Ζερβάκη. Η συνάντησή μας διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Ανταλλάξαμε απόψεις για το αναπτυξιακό μέλλον της Σητείας και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να οδηγήσουμε το Λασίθι στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Με δύναμή μας το Λασίθι, προχωρούμε για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας.»

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button