ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σητεία: Συνάντηση Μανόλη Κλώντζα με τον πρόεδρο ξενοδόχωνΜια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση είχε ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Λασιθίου με τον πρόεδρο των ξενοδόχων της Σητείας κ. Γιάννη Κακουράκη.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Κακουράκης ενημέρωσε τον κ. Κλώντζα για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στον ανατολικότερο δήμο του νομού μας όπως αυτά συσχετίζονται και με τα προβλήματα λειτουργίας του αεροδρομίου και την έλλειψη σύγχρονου οδικού δικτύου προσέγγισης στην περιοχή, παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά την προοπτική του τριτογενούς τομέα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αντηλλάγησαν απόψεις που άπτονται του πιο ευαίσθητου προϊόντος του τόπου μας σε σχέση και με τον μαινόμενο διεθνή ανταγωνισμό που δυσχεράνει τη θέση μας ως νησιωτικής περιφέρειας και ως χώρας. Ο κ. Κλώντζας δεσμεύτηκε να εντείνει τις προσπάθειές του στην κατεύθυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο αλλά και τις δημόσιες υποδομές της περιοχής και ευχαρίστησε τον κ. Κακουράκη για την ευγενική καλοσύνη της ενημέρωσης που του έκανε.

swell adv 2021


Σχετικά άρθρα

Back to top button