ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σητεία: Παραίτηση Ζερβάκη από την υποψηφιότητα του δήμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Ζερβάκη λίγο μετά το πέρας της λειτουργίας και του εορτασμού της πολιούχου της πόλης της Σητείας Αγίας Αικατερίνης.που άλλαξε συλλήβδην τα δεδομένα.

Η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει έλαβε άδοξο τέλος και η δήλωση υποψηφιότητας μετετράπη σε δήλωση αποχώρησης με σαφής υπαινιγμούς για κοινοβουλευτική παρέμβαση στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης που αφορά τον Δήμο Σητείας.

Συγκεκριμένα ο κύριος Γιώργος Ζερβάκης έκανε λόγο στην δήλωση του για απόφαση μή αρεστή στον τοπικό βουλευτή κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη με πιέσεις τοπικών στελεχών και συμπολιτών να μην συστρατευτούν στον αγώνα που έληξε πρίν κάν ξεκινήσει.

Ο κύριος Ζερβάκης εξήγησε ότι η απόφαση του τοπικού βουλευτή πάρθηκε δεδομένο ότι έκρινε την κίνηση μου για κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ώς επιπόλαια βιαστική και χωρίς ενημέρωση στο πρόσωπο του, καθώς επίσης ότι η έως τώρα αρεστή συνεργασία με τον υπάρχον δήμαρχο Σητείας κύριο Θοδωρή Πατεράκη πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Ο κύριος Ζερβάκης έκανε λόγο για τοξικό περιβάλλον και κλίμα και κατέληξε ότι για το καλό του τόπου και την αποφυγή εντάσεων παραιτείται της υποψηφιότητας του.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Close