ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σας ευχαριστώ από καρδιάς! (του Μανώλη Τζώρτζη)Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η κατάληξη του αποτελέσματος μου αφήνει μόνο θετικά συναισθήματα και υπερηφάνεια παρότι δεν σήμαινε την εκλογή μου, απέδειξε όμως  ότι οι πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου  εμπιστεύονται το σαφές, ξεκάθαρο και ρεαλιστικό  πρόγραμμά του συνδυασμού μας «Δικαίωμα στην πόλη» με επικεφαλή τον Αντώνη Ζερβό. .

Η εμπειρία της προεκλογικής προσπάθειας ανεπανάληπτη και πρωτόγνωρη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτώ τα πανέμορφα χωριά όλου του Δήμου μας, να συνομιλήσω και να έρθω σε επαφή με τους κατοίκους τους, να αφουγκραστώ τα προβλήματά τους, που με ευγένεια, πολιτισμό αλλά και εμφανή την επιτακτική ανάγκη επίλυσή τους, μας παρέθεσαν.

Είμαι σίγουρος πως οι δημοτικοί σύμβουλοι, τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους, θα ανταποκριθούν επάξια στις προσδοκίες των δημοτών, δηλώνω όμως πως και εγώ θα προσπαθήσω να βοηθώ στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας με όλες μου τις δυνάμεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close