ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σας ευχαριστώ από καρδιάς! (του Μανώλη Τζώρτζη)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η κατάληξη του αποτελέσματος μου αφήνει μόνο θετικά συναισθήματα και υπερηφάνεια παρότι δεν σήμαινε την εκλογή μου, απέδειξε όμως  ότι οι πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου  εμπιστεύονται το σαφές, ξεκάθαρο και ρεαλιστικό  πρόγραμμά του συνδυασμού μας «Δικαίωμα στην πόλη» με επικεφαλή τον Αντώνη Ζερβό. .

caffeine adv 2021

Η εμπειρία της προεκλογικής προσπάθειας ανεπανάληπτη και πρωτόγνωρη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτώ τα πανέμορφα χωριά όλου του Δήμου μας, να συνομιλήσω και να έρθω σε επαφή με τους κατοίκους τους, να αφουγκραστώ τα προβλήματά τους, που με ευγένεια, πολιτισμό αλλά και εμφανή την επιτακτική ανάγκη επίλυσή τους, μας παρέθεσαν.

Είμαι σίγουρος πως οι δημοτικοί σύμβουλοι, τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους, θα ανταποκριθούν επάξια στις προσδοκίες των δημοτών, δηλώνω όμως πως και εγώ θα προσπαθήσω να βοηθώ στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας με όλες μου τις δυνάμεις.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button