ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Ροδάνθη Κάργατζη – Παγκάλου υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ροδάνθη Κάργατζη – Παγκάλου.

«Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1973. Φοίτησα στο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου και σπούδασα στη Σ.Β.Ι.Ε. και στη Σιβιτανίδειο  Σχολή στην Αθήνα στο Τμήμα Παρασκευαστών (βοηθός μικροβιολόγου).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Πάγκαλο, τεχνικό υπάλληλο Ο.Τ.Ε. και έχουμε δυο κόρες 21 και 16 ετών. Είχα την τύχη να εργαστώ στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Εμμανουήλ Μαρνελάκη. Τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκα στο ξενοδοχείο Blue Palace a Luxury Collection Resort and Spa στην Πλάκα Ελούντας. Φέτος διορίστηκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στο Βιοχημικό Τμήμα ως παρασκευάστρια.

Ποτέ ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με τα κοινά ή σε κάποιο κομματικό ή συνδικαλιστικό όργανο.

swell adv 2021

Ευχαριστώ τον κύριο Αντώνη Ζερβό που μου δίνει τη δυνατότητα  να συμμετέχω στον συνδυασμό του.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Μέσα από αυτή την ευκαιρία, με πολύ  χαρά και όρεξη επιθυμώ να βοηθήσω σε ότι μπορώ την πόλη μου και την μικρή κοινωνία στην οποία ζω.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button