ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πρώτη φορά τέτοια έργα στο οδικό δίκτυο Σισίου-Μιλάτου – Ευχαριστήριο στον δήμο Αγίου Νικολάου

Η αίτηση  για ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου 29 ιδιοκτητών κατοικιών στην περιοχή Μαρκαταντηδω-Αγ.Βαρβάρα Σισίου εγινε στο δήμο την άνοιξη του 2011.

Ο τότε Δήμαρχος Δ.Κουνενάκης που επισκέφθηκε την περιοχή και υποσχέθηκε στους κατοίκους την υλοποίηση του έργου ακολούθησε την γνωστή πολιτική του υποσχέσεις και παχιά λόγια αλλά εργο μηδενικό..

caffeine adv2020b

Επικαιροποιήσαμε την ίδια αίτηση στις 16 Μαρτιου  2015 με εισήγηση του τοπικου συμβουλου Χρηστου Μαμαλουκου και με ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου με δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εχουμε ένα υπέροχο ασφαλτοστρωμένο δρόμο .

Η ασφαλτόστρωση αυτού του δικτύου εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής του οικισμού Αγίας Βαρβαρας αλλα και της ευρύτερης περιοχής Σισίου.Είναι ενας δρόμος με μεγάλη τουριστική κίνηση συνδετήριος  με την τουριστική ζώνη Μαλίων και αποσυμφορεί την κυκλοφοριακή κίνηση της παραλιακης τουριστικης ζώνης Σισίου.

neratzoulis neo

Πέρασε από σαράντα κύματα και πολλούς Κοινοτάρχες Βραχασίου αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν αυτό το εργο που ήταν και  αίτημα ενός μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής από την εποχή της κατασκευής του. Μαζί με την ασφαλοστρωση πραγματοποιήθηκε και δημοτικός ηλεκτροφωτισμός μικρής κλίμακας.

Επ ευκαιρεία αυτής της θετικής εξέλιξης της αίτησής μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.Ο Θεός να τον έχει καλά να φωτίζει τα βήματά του και να του δίνει δύναμη να μας κάνει στο μέλλον κι άλλα τέτοια έργα.  .

Υπενθυμίζουμε επίσης στους συνδημότες μας ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια  στη δημοτ.Κοινότητα Βραχασίου εκτελούνται τέτοιας μορφής εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου Σισίου -Μιλάτου.

Εκ μέρους των 29 ιδιοκτητών.

Μανόλης Ζερβάκης

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button