ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Προσπάθεια χειραγώγησης του CNA από τον γραμματέα ΚΙΝΑΛ Λασιθίου;

Συζητώντας με μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Λασιθίου, μας είπε ότι ο κος Γιώργος Μπελούκας (γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Λασιθίου}, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του κου Νίκου Κοκκίνη.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση.

caffeine adv2020b

Θεωρήσαμε όμως σωστό να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο τον γραμματέα για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν τηλεφωνικά στις 13.13 του Σαββάτου με τον κο Γιώργο Μπελούκα, ο οποίος αρνήθηκε -προς το παρόν- κάτι τέτοιο, εννοώντας κάποια δική του υποψηφιότητα.

neratzoulis neo

Ομως, η συζήτηση είχε μια «παράξενη» εξέλιξη…

Εμείς είχαμε χρέος να δημοσιεύσουμε την πληροφορία που είχαμε.

Το αναφέραμε στον κο Μπελούκα, καλώντας τον να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία, μετά την δημοσίευση που θα κάναμε.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο, εκπροσωπεί μια ολόκληρη παράταξη στον Νομό, και δεν θα πρέπει να κινείται με όποιον τρόπο θέλει εκείνος. Ισως (;} να απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη της παράταξης.

Με ένα λοιπόν ύφος που θύμισε κάποιες άλλες εποχές, ο κος Μπελούκας μας «διέταξε» να μην δημοσιεύσουμε κάτι τέτοιο, επιχειρώντας άμεσα να μας χειραγωγήσει και να μας υποδείξει τι θα δημοσιεύουμε και τι όχι.

Εμένα προσωπικά με αποκάλεσε και «…Βαγγελάκη….», με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ποιος όμως λέει την αλήθεια τελικά;
Υπάρχει προ-συμφωνία του γραμματέα με τον συνδυασμό του κου Νίκου Κοκκίνη;

Το ενδιαφέρον μας είναι αποκλειστικά δημοσιογραφικό.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button