GMG Constructions

Gruppo

BOX Cafe
Δετοράκης
Cosmos Fashion
BBQ Stories
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Προς αποκατάσταση της αλήθειας (του Αγγελου Ευαγγελιδάκη)

Σουρλάτσο Cafe

Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω την υπερηφάνεια μου για την κατάληξη όλης αυτής της ιστορίας έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε. Γιατί υπερήφανος; Μα, γιατί φυσικά έμεινα σταθερός στις αρχές, στις αξίες και στις απόψεις μου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της παράταξης, τις 03-05-2019 κάνει λόγο για προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν κάτι τέτοιο καθώς δεν ήρθα ‘ουρανοκατέβατος’ από την μια στιγμή στην άλλη. Αλλά ούτε ξύπνησα ξαφνικά και την είδα πολιτικός. Χωρίς να θεωρώ βεβαίως κακό κάποιος να έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

Δεν είχα ποτέ μου καμία ανάμειξη με τα κόμματα εξουσίας, ούτε προέρχομαι από εκεί. Η απόφασή μου να συμμετέχω στα κοινά, πάρθηκε το 2015 με την ανατροπή του αποτελέσματος του γνωστού δημοψηφίσματος, υποσχόμενος στον εαυτό μου να ανατρέψω τους ίδιους.

Επίσης η ανακοίνωση της ‘Νέας Πορείας’ κάνει λόγο στην τελευταία παράγραφο για μη προηγούμενη συνεννόηση με την παράταξη και τον επικεφαλής της στην δημοσίευση του άρθρου μου. Μέγα ψέμα. Τα ζητήματα που αναφέρονται είναι καθαρά πολιτικά ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση και τα οποία είχαν συζητηθεί εκτενέστατα παρουσία και άλλης υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της Μ.Γ. Στα οποία δεν ήταν αντίθετος αρκεί να μην γινόταν αναφορά σε κάποιο κόμμα (το κόμμα που τα ανέδειξε δηλαδή) το οποίο από την πλευρά μου έγινε αμέσως αποδεκτό.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Η ανάδειξη λοιπόν αυτών των ζητημάτων αποτελούσαν προαπαιτούμενο για την συνεργασία μας πράγμα που αποδέχτηκε και ο ίδιος. Άρα δεν μπορεί να λέει ότι δεν γνώριζε, κάθε άλλο, τα γνώριζε όλα απλώς θέλησε να με εξαπατήσει και να εκμεταλλευθεί τον αγώνα μου για δικό του όφελος όπως άλλωστε συμβαίνει σε πολλές άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Το γεγονός ότι εκδόθηκε η ιδρυτική διακήρυξη της ‘Νέας Πορείας’ χωρίς να περιέχονται αυτά τα ζητήματα αλλά και χωρίς καμία αναφορά τους στην πρώτη συνέντευξη των τεσσάρων υποψήφιων δημάρχων με προβλημάτισε ιδιαιτέρως και με οδήγησε στο να δημοσιεύσω το συγκεκριμένο άρθρο. Χωρίς βεβαίως να το στείλω προς έγκριση γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα επιτρέψουν την δημοσίευση του μην τυχών και θιγεί ο μύθος της ‘ανεξαρτησίας’ τους.

Zuper Service

Με αφορμή λοιπόν την αφαίρεση δυο λέξεων από το κείμενο της παρουσίασης της υποψηφιότητας μου (προφανώς, που) αλλοιώνοντας την σύνταξη του κειμένου μου, κατάλαβα με τι είχα να κάνω. Η παραίτησή μου που θα ακολουθούσε ήταν μονόδρομος. Γιατί στην Δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνομαι μπορεί να αποφασίζει η πλειοψηφία, όμως λογοκρισία δεν χωρά και δεν υφίσταται.

Καλύτερα λοιπόν που ήρθαν έτσι τα πράγματα για να μην τρέχω να κάνω αγώνα για έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα υπήρξε ασυνεπής και αναξιόπιστος απέναντί μου. Όπως άλλωστε αποδεικνύει και η πορεία του επικεφαλής της παράταξης ο οποίος θα έπρεπε να κατέβαινε με την ταμπέλα του διαγεγραμμένου δημοτικού συμβούλου σύμφωνα με τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος δεν εφαρμόστηκε από τον τότε πρόεδρο του δ.σ. Ας περιμένουμε να δούμε λοιπόν πως θα εξαργυρωθεί αυτή η χάρη που του έκαναν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Γιατί εγώ θα συνεχίσω να είμαι εκεί όπως έκανα και πριν. Όχι με θεσμική ιδιότητα αλλά ως ενεργός πολίτης.

Υ.Γ.  Θα ήθελα να διαψεύσω αυτούς που είπαν ότι δέχθηκα πιέσεις από τον εργοδότη μου για την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου επειδή και ο ίδιος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Άγγελος Ευαγγελιδάκης
Μέλος της Τ.Ο Ε.Πα.Μ Αγίου Νικολάου


Yiannis Jewellery


MECHANICAL - CLIMATHERM

Back to top button