ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Προγραμματισμός δράσεων από το ΚΙΝΑΛ ΛασιθίουΤο Σάββατο 12/1/2019  πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κινήματος Αλλαγής του Νομού Λασιθίου, όπου παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Βγόντζας Αντώνης, Εικοσιπεντάκης Φανης, Κλωντζας Μανώλης και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μάνος Μαρκόπουλος και οι Γραμματείς των τοπικών οργανώσεων των Δήμων του Νομού Λασιθίου.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τα προβλήματα του νομού Λασιθίου και  προγραμματισμός ενόψει των πολιτικών  εξελίξεων . Αποφασίστηκαν οι δράσεις που θα γίνουν στο νομό Λασιθίου το επόμενο διάστημα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πιο έτοιμο από ποτέ παρακολουθεί στενά τα γεγονότα και τις εξελίξεις και είναι έτοιμο μαζί με τους υποψήφιους του και τους πολίτες του Λασιθίου να στείλουν ένα μήνυμα  αλλαγής σελίδας για την Ελλάδα και τον Νομό μας.

Οι πολιτικοί  στόχοι, εφικτοί και υλοποιήσιμοι, για το νομό μας το 2019 είναι η κατάκτηση της Κοινοβουλευτικής έδρας και  η εκλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης Αρναουτάκη Σταύρου, που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής .

swell adv 2021

Γραφείο τύπου νομαρχιακής επιτροπής Λασιθίου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button