ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πασχαλινό μήνυμα του υπ. βουλευτή Λασιθίου κου Μανόλη ΚλώντζαΑγαπητοί φίλοι και φίλες, Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τη ζωή μας και να αποτελέσει για όλους μας μια ανεξάντλητη πηγή Αγάπης, Ελπίδας, και Αισιοδοξίας για το αύριο. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για την πατρίδα μας, την Κρήτη και το Λασίθι με πρόοδο, ανάπτυξη, αγωνιστικότητα, δικαιοσύνη και ισονομία για ένα καλύτερο αύριο.

Πασχαλινό μήνυμα του υπ. βουλευτή Λασιθίου κου Μανόλη Κλώντζα 2

Πασχαλινό μήνυμα του υπ. βουλευτή Λασιθίου κου Μανόλη Κλώντζα 3Ο Γολγοθάς του Χριστού και η αναστάσιμη λύτρωση, πρέπει να μας οδηγήσουν σας κήρυκας και σηματωρός στον εξαγνισμό και να μας υπενθυμίζουν ότι μετά από κάθε Σταύρωση ακολουθεί μονόδρομος η Ανάσταση. Το Ευαγγέλιο της Αναστάσεως, της «κοινής όλων των πανηγύρεων» που καταργεί το κράτος του θανάτου, ηχεί σήμερα σε ένα κόσμο που σοβεί η κοινωνική αδικία και φαλκιδεύεται το ανθρώπινο πρόσωπο.

Η λυτρωτική εμπειρία της Ανάστασης, ας οδηγεί τα βήματά μας ώστε να μας δωρίσουν ανάταση στην ψυχή μας και να καθοδηγούν τις σκέψεις μας με γνώμονα την αγάπη, το σεβασμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά μας προς το συνάνθρωπο και τον τόπο μας καθιστώντας δυνατό αυτό που σήμερα μας φαίνεται ακατόρθωτο. Το Αναστάσιμο μήνυμα για Αγάπη, Ελπίδα και Φως, αποτελεί ένα ουσιαστικό φάρο αισιοδοξίας, ότι με τη διαρκή, συλλογική, επίμονη προσπάθεια και αλληλεγγύη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πασχαλινό μήνυμα του υπ. βουλευτή Λασιθίου κου Μανόλη Κλώντζα 4

Για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα θέλω να σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές μου, για υγεία, ευτυχία, ειρήνη, πρόοδο. Με ανθρωπιά, ενότητα, συνοχή και ελπίδα να συμπαρασταθούμε σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, διδασκόμενοι από την ουσιαστική, ατέρμονη και αδαπάνητη Αγάπη του Θεανθρώπου στον Κόσμο.

Καλή Ανάσταση, Χαρούμενο και ευλογημένο Πάσχα!

Μανόλης Κλώντζας
Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Νομού Λασιθίου
Ορθοπεδικός ΓιατρόςΣχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close