ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Παραπολιτικό: Ρομά και Πακιστανοί πρώτη θέση με σημαίες στην ομιλία Τσίπρα στη Λαμία (video)

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γεμίσουν οι πλατείες στις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και να τις χρησιμοποιεί στον πολιτικό διάλογο ο Νίκος Παππάς. Ένας τρόπος είναι να φέρεις κόσμο από άλλες περιοχές.

Όταν όμως δεν βρίσκεις ούτε αυτόν τον κόσμο για να γεμίσεις τις πλατείες, τότε «επιστρατεύεις» άλλες λύσεις. Όπως στην περίπτωση της Λαμίας, όπου ο πρωθυπουργός μιλούσε σε ένα ιδιαίτερο κοινό, καθώς πρώτη θέση μπροστά στην εξέδρα ομιλίας ήταν ρομά και ξένοι πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι κρατούσαν σημαίες του ΖΥΡΙΖΑ και χειροκροτούσαν!

caffeine adv 2021

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός ακούγεται να μιλάει για μία νέα Ελλάδα, κάνοντας επίθεση στον Βέμπερ, οι ρομά και οι Πακιστανοί που μεταφέρθηκαν στη Λαμία, έχουν τα δικά τους θέματα, καθώς δεν δίνουν καμία μα καμία σημασία σε όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι ρομά που βρέθηκαν στη Λαμία και γέμισαν την πλατεία, παραδέχθηκαν σε δηλώσεις τους ότι μετακινήθηκαν από την Ξάνθη, ακριβώς για την ομιλία του Τσίπρα.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button