ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Οριστικό ναυάγιο στις συζητήσεις Αρναουτάκη και ΝΔ

Οριστικό τέλος πήραν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΝΔ και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, για να είναι αυτός ο υποψήφιος που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κρήτη, στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» καθώς ο κ. Αρναουτάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να κάνει δεκτό τον όρο που έθετε η ΝΔ, να αποκηρύξει δημόσια τη στήριξη που του προσέφερε, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, με δημόσια μάλιστα δήλωσή του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Δεν ήταν δυνατόν ο Σταύρος να αποδεχτεί τέτοιο όρο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο kriti24.gr, στέλεχος που βρίσκεται κοντά στον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Το «ψυχρό» κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άλλωστε εμφανές και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στα Χανιά, όπου παραβρέθηκε και ο κ. Αρναουτάκης, καθώς ο Περιφερειάρχης Κρήτης επέλεξε να έρθει λίγα λεπτά πριν αυτή ξεκινήσει και κάθισε σε διακριτική απόσταση από τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Όταν μάλιστα δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη γιατί δεν κάθισε δίπλα στον κ. Αρναουτάκη, αυτός απάντησε με νόημα: «Ο Σταύρος επιλέγει κεντροαριστερά…»

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Η ΝΔ βρίσκεται πλέον στην Κρήτη σε αναζήτηση υποψηφίου Περιφερειάρχη.

Δύο είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί.

Το ένα είναι του πρώην Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, που θεωρείται μία δυνατή υποψηφιότητα ικανή, όπως θεωρούν, να ανταγωνιστεί στα ίσα την υποψηφιότητα του κ. Αρναουτάκη.

Το άλλο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του πρώην Δημάρχου Ανωγείων κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη, ο οποίος πάντως ακούγεται ότι θέλει να είναι υποψήφιος και στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button