ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος (του Δημήτρη Λύτινα)Στην ζωή και ιδιαίτερα στην πολιτική κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος . Κρίνεσαι για το έργο που αφήνεις ,αυτό που έκανες έχοντας την ευκαιρία που σου έδωσαν εκείνοι που σε τίμησαν με την ψήφο τους και δεν κρίνεσαι μόνο για τις καλές σου προθέσεις .

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος (του Δημήτρη Λύτινα) 2

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε τα υπόλοιπα είναι σχέδια επι χάρτου ,εξαγγελίες που δεν έγιναν πράξη η έγιναν σε περιορισμένο βαθμό και μετατράπηκαν σε δικαιολογίες. Ειδικά αν υπάρχουν παραδείγματα άλλων στην ίδια θέση με σένα, κοντά σου η μακριά σου, με υπαρκτά και καλύτερα αποτελέσματα που μπορεί να σ΄εκθέτουν.

Τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται γι’αυτό και εκλέγεσαι, αν τα επικαλείσαι συνεχώς δηλώνεις αδυναμία. Αυτό ισχύει για όλους μας, τους σημερινούς ενασχολούντες με την πολιτική αλλά και τους αυριανούς .

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος (του Δημήτρη Λύτινα) 3

Οι πολίτες σ΄εκλέγουν και σε εξουσιοδοτούν να παράγεις έργο και να λύσεις τα προβλήματα τους βάσει του προγράμματος σου, το πως θα τα καταφέρεις δεν είναι θέμα του ψηφοφόρου, ο οποίος σε επέλεξε, αλλά δικό σου και των συνεργατών σου και στο τέλος θα κριθείς όπως θα κριθούν και εκείνοι.

ΔΙΟΤΙ κρινόμαστε και θα κριθούμε μόνο εκ του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ , εσύ, εγώ , όλοι μας!

Δημήτρης Λύτινας

Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγ.Νικολάου. ΑλλάΖουμε τον ΔήμοΣχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close