ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος (του Δημήτρη Λύτινα)Στην ζωή και ιδιαίτερα στην πολιτική κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος . Κρίνεσαι για το έργο που αφήνεις ,αυτό που έκανες έχοντας την ευκαιρία που σου έδωσαν εκείνοι που σε τίμησαν με την ψήφο τους και δεν κρίνεσαι μόνο για τις καλές σου προθέσεις .

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε τα υπόλοιπα είναι σχέδια επι χάρτου ,εξαγγελίες που δεν έγιναν πράξη η έγιναν σε περιορισμένο βαθμό και μετατράπηκαν σε δικαιολογίες. Ειδικά αν υπάρχουν παραδείγματα άλλων στην ίδια θέση με σένα, κοντά σου η μακριά σου, με υπαρκτά και καλύτερα αποτελέσματα που μπορεί να σ΄εκθέτουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται γι’αυτό και εκλέγεσαι, αν τα επικαλείσαι συνεχώς δηλώνεις αδυναμία. Αυτό ισχύει για όλους μας, τους σημερινούς ενασχολούντες με την πολιτική αλλά και τους αυριανούς .

Οι πολίτες σ΄εκλέγουν και σε εξουσιοδοτούν να παράγεις έργο και να λύσεις τα προβλήματα τους βάσει του προγράμματος σου, το πως θα τα καταφέρεις δεν είναι θέμα του ψηφοφόρου, ο οποίος σε επέλεξε, αλλά δικό σου και των συνεργατών σου και στο τέλος θα κριθείς όπως θα κριθούν και εκείνοι.

swell adv 2021

ΔΙΟΤΙ κρινόμαστε και θα κριθούμε μόνο εκ του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ , εσύ, εγώ , όλοι μας!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Δημήτρης Λύτινας

Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγ.Νικολάου. ΑλλάΖουμε τον Δήμο


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button