ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Θωμάς Χαριτάκης θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΦίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου. Με την παρούσα ανοικτή επιστολή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Αγίου Νικολάου.

Ήταν μια απόφαση που πήρα μετά από ώριμη σκέψη  αλλά και με την παρότρυνση μέρους της κοινωνίας  μας. Γι αυτό και αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση  του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Ζερβού για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ως Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, μου δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσω την εμπειρία αλλά και την επίγνωση για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε εξαιτίας της γενικότερης δυσκαμψίας της δημόσιας διοίκησης. Έχοντας ως εφόδιο λοιπόν την επτάχρονη εμπειρία της διοίκησης  ενός Ν.Π.Δ.Δ. αλλά και με έντονο αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να συμμετέχω  στην κοινή μας προσπάθεια  για ένα καλύτερο αύριο  για την πόλη μας.

Κοινή προσπάθεια  γιατί σ’ αυτόν το τόπο  που όλοι αγαπάμε,  δεν περισσεύει κανείς και όλοι πρέπει να έχουμε ένα κοινό όραμα. Την πρόοδο και την ανάπτυξητου Αγίου Νικολάου.

swell adv 2021

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο νέος εκλογικός νόμος (απλή αναλογική), δίνει σαφή εντολή για συνεργασίες, τις οποίες στην μέχρι σήμερα πορεία μου πάντα επεδίωκα και θα συνεχίσω να επιδιώκω.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Σας καλώ λοιπόν να μου δώσετε με την ψήφο σας  το δικαίωμα αλλά και τη δύναμη να συμμετέχω  στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να προσπαθήσω  έτσι, να συνδιαμορφώσω τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση
Θωμάς Χαριτάκης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button