ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Οδυσσέας Παπαδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλοςΤην υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Νίκου Κοκκίνη ανακοινώνει ο Οδυσσέας Παπαδάκης:

Η πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας στην τοπική αγορά όπου καθημερινά συζητώ και ακούω τους πολίτες, μόνιμους κατοίκους ή επισκέπτες, στον Άγιο Νικόλαο που δίνει το έναυσμα  να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση των συνδημοτών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα 35 και πλέον χρόνια της παραμονής μου μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο,  εμπλεκόμενος τις τελευταίες δεκαετίες και μέσα από τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου στον οποίο έχω την τιμή και την ευθύνη να είμαι πρόεδρος 12 χρόνια, μου δίνουν το δικαίωμα να μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Αναγνωρίζοντας την ίδια στιγμή τις προσπάθειες που έχουν γίνει από όλους για το καλύτερο έως τώρα εκτιμώ πως όσα διακιδεύονται για την περιοχή μας τα επόμενα χρόνια δεν μπορούν να μας αφήνουν αμέτοχους και κανείς δεν θα πρέπει να περισσεύει. Αν μένουμε εκτός δεν θα έχουμε κανένα λόγω να κρίνουμε ότι κάνουν όλοι όσοι προσπαθούν.

swell adv 2021

Ενώνω τις δυνάμεις, απόψεις και ιδέες μου με την ομάδα του υποψήφιου Δημάρχου Αγίου Νικολάου Νίκου Κοκκίνη και ξεκαθαρίζω σε όλες και σε όλους ότι η συμμετοχή μου στον εκλογικό στίβο του Δήμου μας γίνεται μόνο για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο από άκρη σε άκρη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο και τα παιδιά μας, αλλά και τα παιδιά των παιδιών μας, με την συνεργασία να είναι μονόδρομος, χωρίς στροφές και εμπόδια, χωρίς γκρίνια και αντιπαραθέσεις, χωρίς στραβοπατήματα και αναποτελεσματικές κόντρες εντυπώσεων. Μπορούμε να τα κάνουμε όλα, όλοι μαζί.

Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, σας καλώ να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, σας καλώ να συνεργαστούμε και να τα καταφέρουμε.

Οδυσσέας Παπαδάκης

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αγίου Νικολάου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button