ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Νίκος Συλλιγάρδος υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου
Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Νίκος Συλλιγάρδος.

«Γεννήθηκα το 1982 στο Ηράκλειο Κρήτης. Μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Σκοντινάκη και πατέρας τριών παιδιών. Ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου στη Νεάπολη. Το 2000 εισήχθηκα 12ος στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Φοίτησα μέχρι το 2005
οπότε και διέκοψα τις σπουδές μου για να ασχοληθώ με το επιχειρείν. Στη Νεάπολη διατηρούμε οικογενειακή βιοτεχνία επεξεργασίας γάλακτος με παραγωγή υψηλής ποιότητας, παραδοσιακών τυροκομικών και αλακτοκομικών προϊόντων.

caffeine adv 2021

Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας «Advanced» επιπέδου C1 κατά την CEFR. Έχω ευχέρεια στη χρήση νέων τεχνολογιών και χρήση Η/Υ κι αυτή την περίοδο αναπτύσσω δεξιότητες γύρω από το rojectmanagement.

Πιστεύω στον Φιλελευθερισμό, στις προοδευτικές ιδέες και στην ανάπτυξη κουλτούρας συνεργασιών.

neratzoulis neo

Θέτω εκ νέου υποψηφιότητα με το συνδυασμό «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» του κυρίου Αντώνη Ζερβού με στόχο τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου που ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια.

Ένα έργο που μπορεί να ολοκληρωθεί με όραμα, σχεδιασμό, μεθοδικότητα κι εργατικότητα μακριά από ευχολόγια και λαϊκισμό.

Ευχαριστώ τον κύριο Ζερβό για την εμπιστοσύνη του κι ελπίζω οι δημότες να μου δώσουν την ευκαιρία να εργαστώ για την ευμάρεια και την πρόοδο του δήμου μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σχετικά άρθρα

Back to top button