Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Νίκος Αφορδακός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Συμπολίτισσες και συμπολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου. Η αυτοδιοίκηση μετά τις εκλογές του Μαΐου μπαίνει σε μια νέα φάση, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο μετά το νόμο 4555/2018 εκλέγεται με απλή αναλογική. Οι Δημοτικές παρατάξεις είναι υποχρεωμένες ως εκ τούτου να συνεργάζονται για την πρόοδο του τόπου.

Με δεδομένο ότι η διοίκηση του Δήμου απαλλάσσεται από το δημαρχοκεντρικό σύστημα, ο Δήμαρχος πρέπει να έχει το προσόν να αφουγκράζεται και να λαμβάνει υπόψιν του τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των Δημοτών. Πρέπει να έχει την ικανότητα να συνεργάζεται και να συμβάλλει στη σύνθεση των απόψεων ώστε να δίνονται οι βέλτιστες λύσεις στα προβλήματα με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος, αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε το Δήμο» με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Κοκκίνη.

Έχω την πεποίθηση ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε το Δήμο», την εμπειρία στη διοίκηση, αλλά και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια του υποψηφίου Δημάρχου μπορούμε να υπερβούμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για να έχει κάθε διαμέρισμα το ισότιμο μερίδιό του στην ανάπτυξη με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Η Δημοτική αρχή οφείλει να προσπαθήσει να απολαμβάνουν όλοι οι δημότες τις ίδιες υπηρεσίες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας αποτελούν μια δυναμική ομάδα με όραμα και ιδέες που είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και να συμβάλλουν στο να οδηγηθεί ο Δήμος σε κατεύθυνση εξωστρέφειας, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Zuper Service

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες, το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί αλλά και τις ανάγκες του Δήμου μας ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου.

Υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας , για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε πολιτιστικό, τουριστικό και  οικονομικό επίπεδο. Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τις επόμενες γενιές για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Στηριζόμενος στην εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα από την πολυετή μου ενασχόληση με τα κοινά, αλλά κυρίως στις αρχές της Δημοκρατίας, της Διαφάνειας , της Δικαιοσύνης και της Εντιμότητας που διέπουν το λόγο και τα έργα μου, σας καλώ να συμπορευτούμε και να διαχειριστούμε το κοινό μας σπίτι, το Δήμο μας για να τον κάνουμε πρότυπο σε ολόκληρη την Κρήτη.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νικόλαος  Κων. Αφορδακός

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα στoν  Αγιο Νικόλαο και μεγάλωσα στην  Κριτσά  κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο. Από το έτος 1982 έως το 2007 εργάστηκα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς ως προϊστάμενος των υπηρεσιών του Συνεταιρισμού και σαν ασφαλιστικός σύμβουλος στην Αγροτική Ζωής. Σήμερα, πλέον, είμαι συνταξιούχος συνεταιριστικός υπάλληλος. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Γκιλφέση και έχω δύο παιδιά, την Μαρία και τον Κωστή. Η έγνοια μου για το κοινό καλό του τόπου μας με οδήγησε στην ενασχόλησή μου με τα κοινά. Από το 1994 έως 2006  έχω διατελέσει  κοινοτικός και  τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα  Κριτσάς.

Το έτος 2006 εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Την περίοδο 2007- 2011 διετέλεσα Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου (Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίου Νικολάου) και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Από το έτος 2011 έως το 2014 ήμουν Αντιδήμαρχος και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής  Επιτροπής στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Από τον Ιούνιο του  έτους 2016   είμαι πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Κριτσάς.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button