ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Νικόλαος Κουτέπας υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΓεννήθηκα στην Βούλα – Αττικής το 1955. Τελείωσα το 6τάξιο Γυμνάσιο στην Γλυφάδα το 1974. Τελείωσα σχολή αεροναυτικής μηχανικής στην Αθήνα το 1976. Τελείωσα ανωτέρα σχολή αεροναυτικής μηχανικής στην Αγγλία το 1979. Ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία το 1982.

Μένω στο Σίσσι από το 1991 μαζί με την Σουζάννε Σχιλς, νομικό – μεσίτρια, και τα δύο μας παιδιά τον Στέφανο – Μιχαήλ μαθητή της Α΄ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Νεάπολης και την Νατάσα φοιτήτρια στη σχολή Αρχιτεκτονικής διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ασχολούμαι με αγοροπωλησίες και κατασκευές ακινήτων.

Εκλέχτηκα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων το 2010 και το 2012 του δημοτικού σχολείου Σισσίου. Εκλέχτηκα πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νεαπόλεως.

swell adv 2021

Εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλός της περιφέρειας Βραχασίου του Δήμου Αγίου Νικολάου με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Αντώνη Ζερβού Δικαίωμα στην Πόλη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ως εκπρόσωπος του Δήμου είμαι μέλος στη ΣΕΔΕΔΑΝ.

Δεδομένου ότι είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, με μεγάλη διάθεση προσφοράς, για αυτό συμμετέχω και πάλι στο συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη με επικεφαλής τον Αντώνη Ζερβό, διότι θεωρώ ότι με την επιμονή που διαθέτουμε ως συνδυασμός θα φέρουμε μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα αυτή την φορά.

Δεν κρύβω όμως, το γεγονός, ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ πριν το αποφασίσω γνωρίζοντας τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα η χώρα μας.

Από την άλλη όμως σαν χαρακτήρας δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες στη μέση. Της ίδιας λογικής είναι και ο επικεφαλής της παράταξης Αντώνης Ζερβός. Είναι αρκετά πράγματα που είναι σε εξέλιξη και πρέπει να τα υλοποιήσουμε ΕΜΕΙΣ που τα γνωρίζουμε, παρά της δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Πιστεύω όμως, ότι σαν ομάδα, η παράταξη μας θα τα καταφέρει, ξεκινώντας με την επανεκλογή μας.

Θα ήθελα να βοηθήσω να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συνδημοτών μου.

Να βοηθήσω να δοθεί η ευκαιρία, για περισσότερη δημιουργία, προσφορά και αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μου.

Θα ήθελα να αλλάξω την νοοτροπία των κατοίκων του τόπου μου ούτως ώστε να ενδιαφέρονται περισσότερο για των τόπο τους, παρά για τον εαυτό τους.

Γενικότερα, θα ήθελα να πλάσω έναν τόπο, που να μην ντροπιάζει την καρδιά μου.

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Σχετικά άρθρα

Back to top button