ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μιχάλης Πετσαλάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΣτην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, προχώρησε σήμερα ο κ. Μιχάλης Πετσαλάκης. Σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, εξέφρασε την βούληση του να συμβάλλει, με όσες δυνάμεις διαθέτει στην επανεκκίνηση των έργων στην Δημοτική Ενότητα Βραχασίου –  βήμα – το οποίο χαρακτήρισε- σημαντικό για την νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος,  κληθείς να σχολιάσει την συμμετοχή του στο δημοτικό Συνδυασμό : “δικαίωμα στην πόλη” , εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο σημερινός δήμαρχος, έχει ολοκληρωμένες προτάσεις και σχέδιο για τον τόπο, ενώ αναμένεται να συμβάλλει στην ενότητα  της τοπικής κοινωνίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button