ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μιχάλης Μαυρικάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Μιχάλης Μαυρικάκης.

«Γεννήθηκα το 1983 και μεγάλωσα στην Ελούντα από όπου και κατάγομαι. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και  μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 2010. Έχω επιλεγεί μέλος της τρέχουσας Μόνιμης Επιτροπής Τ.Ε.Ε. για θέματα Νομού Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Κατά την διάρκεια των σπουδών ασχολήθηκα ενεργά με τα θέματα που αφορούσαν  την Πολυτεχνική Σχολή και ευρύτερα το Πανεπιστήμιο όντας μέλος φοιτητικής παράταξης με σημαντικό έργο. Παράλληλα η ενασχόληση μου με τα πολιτιστικά δρώμενα ήταν δυναμική καθώς διετέλεσα Αντιπρόεδρος Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Ξάνθης  με διοργάνωση πλήθους δρώμενων που αφορούσαν κυρίως την Πολιτιστική Κληρονομιά του νησιού μας.

Είμαι εργαζόμενος στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. και παράλληλα εργάζομαι σαν ιδιώτης μηχανικός.

swell adv 2021

Παντρεμένος με την Μάγδα Αναστασάκη, έχω δύο γιούς τον Γιώργο και τον Νικόλα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η αγάπη για τον τόπο μου με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση του Αντώνη Ζερβού για την συμμετοχή μου στον συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη, καθώς έχει αποδείξει ότι δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και να εκφράσουν τις αγωνίες τους,  πάντα με γνώμονα την εμπιστοσύνη και  τον σεβασμό στον δημότη και στον τόπο μας.

Θεωρώ λοιπόν, ότι σε  ένα μέρος, το οποίο έχει παραγκωνιστεί δυστυχώς από την κεντρική Πολιτεία, και με την παρούσα οικονομική κατάσταση, εμείς οι δημότες – υποψήφιοι θα εργαστούμε για το ευρύτερο καλό του Δήμου μας, κάνοντας πέρα τα προσωπικά συμφέροντα, ώστε να ακουστεί η φωνή μας, διεκδικώντας αυτά που δικαιούμαστε και όχι αυτά που περισσεύουν, είτε αυτά είναι θέματα υποδομών – τεχνικά, είτε θέματα Εκπαίδευσης Πολιτισμού.

Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας λοιπόν να διεκδικήσουμε για την Πόλη μας, για τους Δημότες μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button