ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μάνος Μαυρικάκης υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου

Αξιότιμοι συμπολίτες, Ζούμε σε μια εποχή όπου ο καθένας μας είναι αναγκαίο να αναλάβει τις υποχρεώσεις που του αναλογούν σε αυτό το δύσκολο κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια.

Ως ενεργός πολίτης αυτής της χώρας θεωρώ καθήκον μου αλλά και υποχρέωσή μου απέναντι σε όλους εσάς, αλλά κυρίως στις νεότερες γενιές που ακολουθούν, τη συμμετοχή μου στα κοινά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όντας πατέρας 2 μικρών παιδιών βλέπω καθημερινά τις ανάγκες και τα προβλήματα που είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε, ώστε να μεγαλώνουν σε ένα καλύτερο κόσμο.

Επιπρόσθετα μέσα από την επαγγελματική μου ιδιότητα ως καθηγητής Φυσικής και υπηρετώντας τον τομέα αυτό περισσότερο από 15 συναπτά έτη στην ιδιωτική εκπαίδευση, έχω συνειδητοποιήσει πόσο αναγκαία είναι η αλλαγή αυτού του ψυχοφθόρου, τεχνοκρατικού εκπαιδευτικού συστήματος, που αναγκάζει το παιδί, αλλά και την οικογένειά του, από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο να μπαίνει σε ένα βαθμοθηρικό, χωρίς ουσία, αγώνα. Θεωρώ ότι η παιδεία μας πρέπει να βασιστεί σε αξίες και ανθρώπινα ιδανικά, που θα βοηθήσουν τους νέους να αλλάξουν το λάθος δομημένο σύστημα το οποίο ζούμε.

Γίνεται σαφές ότι το ΕΠΑΜ αποτελεί μοναδική λύση και τον σταθερότερο πολιτικό πυλώνα στο υπάρχον πολιτικό γίγνεσθαι. Με ταπεινότητα αλλά και επίγνωση της δύσκολης συγκυρίας στην οποία βρισκόμαστε ζητώ την ψήφο σας, αλλά συνάμα και τη βοήθειά σας για να ξαναγίνει η Ελλάδα, η χώρα μας. Η χώρα της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, όπου θα ζούμε με αξιοπρέπεια και κοινωνικές παροχές. Πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, αλλά δυστυχώς δεν είναι.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Το ΕΠΑΜ έχοντας ως μοναδική του αρχή το σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον, επιδιώκει την εκ θεμελίων αλλαγή του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Για το ΕΠΑΜ κάθε πολίτης είναι μοναδικός. Σας χρειαζόμαστε όλους στον αγώνα που δίνουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,
Μαυρικάκης Μάνος
Υποψήφιος Βουλευτής ΕΠΑΜ

Περιοχή συνημμένων

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button