ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μανόλης Λεμπίδης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή την πρόσκληση του δημάρχου μας κ. Αντώνη Ζερβού, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές και με την όποια βοήθειά μου, να ολοκληρωθεί το έργο για τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Το “κάτι πρέπει να κάνω” πάντα λύνει περισσότερα προβλήματα από το “κάτι πρέπει να γίνει”…

caffeine adv2020b

Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ένα παραδεισένιο τόπο με φιλόξενους ανθρώπους, οι όποιες αντιθέσεις που ο καθένας μπορεί να έχει, το θεωρώ υγεία και ομαλοποιούνται πάντα με το διάλογο, με τη συζήτηση.

Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να προσπαθήσουμε μαζί να λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας γενικότερα, αλλά ιδιαίτερα την περιοχή καταγωγής μου, την τρίτη συνιστώσα του Δήμου Αγίου Νικολάου, Βραχάσι- Σίσι- Μίλατο, που τόσα χρόνια έχει μείνει πολύ πίσω σε έργα υποδομής και ανάπτυξης για πολλούς λόγους, που για άλλους είναι λίγο πολύ άγνωστοι, αλλά για τους περισσοτέρους πολύ γνωστοί.

neratzoulis neo

Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μαζί σε ένα αξιοπρεπή αγώνα στις Δημοτικές εκλογές.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή θάθελα να ενημερώσω ότι ως υποψήφιος θα βοηθήσω τον κ. Ζερβό στην επανεκλογή του με όσες δυνάμεις έχω, με πλήρη επίγνωση μιας τέτοιας ευθύνης, με αγώνα αξιοπρεπή, σεβόμενος το κάθε υποψήφιο και κάθε ψηφοφόρο της περιοχής μας και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει.

Άξιος όποιος κάνει το καθήκον του και το κάνει καλά αυτός που εργάζεται για το κοινό καλό και όχι για τον εαυτό του.

Πιστεύω πως κάθε δικαίωμα συνεπάγεται μια ευθύνη, κάθε ευκαιρία μια υποχρέωση, κάθε κέρδος ένα καθήκον.

Το πρόγραμμα και η ιεράρχηση των εκκρεμοτήτων της Τρίτης Συνιστώσας Βραχάσι- Σίσι – Μίλατος που μας αφορά όλους θα ανακοινωθεί στην πορεία προς τις εκλογές από τον συνδυασμό μας, του νυν Δημάρχου Αντώνη Ζερβού.

Να ευχηθώ καλό αγώνα και καλή δύναμη σε όλους από καρδιάς για το καλό του τόπου μας.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button