ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Ιωάννης Τσιχλής υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Ιωάννης Τσιχλής.

«Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης. Φοίτηση στο Πανεπιστήμιο «Universitatea Al. i. Cuza» Ιασίου Ρουμανίας, για την εκμάθηση της Ρουμάνικης Γλώσσας. Σπούδασα στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Ιασίου Ρουμανίας από το οποίο απέκτησα το 1988 Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού (Master of Science) με ειδικότητα κατασκευές Αγροτικές Βιομηχανικές και γενικά κτιριακών έργων.

caffeine adv2020b

Από το 1990 μέχρι και σήμερα συμμετείχα σε συμπράξεις με Αρχιτέκτονες Μηχανικούς για την εκπόνηση στατικών μελετών καθώς και μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές κτιριακών έργων κυρίως κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, κέντρων διασκέδασης, ιδιωτικών ΚΤΕΟ κ.α.

Από το έτος 2000 έως 2004 ήμουν ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Νεάπολης Κρήτης, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και σήμερα είμαι ειδικός σύμβουλος επί τεχνικών θεμάτων στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

neratzoulis neo

Είμαι μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΤΕΕ ΤΑΚ, Λασιθίου από το έτος 2005. Διετέλεσα πρόεδρος από το 2011 έως το 2013 όπου και παραιτήθηκα πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Νεάπολης του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έντονη είναι η ανάγκη για ένα πραγματικά ανεξάρτητο ενωτικό ανοιχτό προς όλους ψηφοδέλτιο.

Αφουγκραζόμενος το αίτημα του πολιτών της ευρύτερης περιοχής Νεάπολης για κάτι διαφορετικό, κάτι το ανατρεπτικό για μία δημοτική κίνηση που δεν θα έχει κομματικό διορισμένο αρχηγό, αλλά θα είναι προϊόν συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. Συμμετέχω στη κίνηση γιατί πραγματικά αγαπώ τον τόπο μου και έχουμε όραμα γι’ αυτόν.

Αυτή είναι η λέξη κλειδί νομίζω όσον αφορά το πρόγραμμα μας και θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι κυρίως νέα πρόσωπα θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά της περιοχής, ιδιαίτερα στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Back to top button