ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Γιώργος Μαυροφόρος υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Γεώργιος Μαυροφόρος.

«Πιστεύω πως στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε δεν είναι λύση να μένουμε απαθείς αλλά να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε, καθένας με τον δικό του τρόπο, για να μπορέσει η κοινωνία μας να σταθεί όρθια και να προχωρήσει.

caffeine adv 2021

Ως άνθρωπος πιστεύω πως η ανιδιοτελής προσφορά, ο εθελοντισμός, η ισονομία, η ανθρωπιστική παιδεία είναι βασικές αρχές για να προχωρήσουμε μπροστά. Ως ενεργείς πολίτες, μπορούμε στην τοπική αυτοδιοίκηση να πετύχουμε πολλά.

Ως άτομο με αναπηρία, μαζί με φίλους και συναδέλφους επιδιώκω το όραμα και την άποψη που έχουμε να την εκφράσουμε δημόσια με στόχο ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

neratzoulis neo

Ως ΑμΕΑ, έχουμε φωνή, αναζητούμε πάντα την ευκαιρία για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία και στον τόπο που ζούμε. Θέλουμε την κοινωνική αποδοχή και την συμμετοχή. Ο σεβασμός, ειδικά για όλους εμάς που έχουμε κουραστεί τόσα χρόνια να διεκδικούμε τα αυτονόητα, είναι μια ξεχωριστή αξία. Δεν είμαστε μόνο ισότιμα μέλη της κοινωνίας, αλλά έχουμε και τεράστια αποθέματα δημιουργικότητας, γιατί με αυτό τον τρόπο απολαμβάνουμε την ζωή. Έχουμε θέληση και κυρίως έχουμε τη δύναμη να κοιτάζουμε μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Θεός έδωσε σε όλους μας την χαρά και την ευλογία να ζούμε σε έναν παράδεισο. Χρειάζεται όμως και η δική μας προσπάθεια και δουλειά. Αν δεν κοπιάσεις τίποτα δεν θα καταφέρεις. Προσωπικά αναλαμβάνω το μερίδιο της δικής μου δουλειάς για τα κοινά.

Με αυτές τις αρχές και τις σκέψεις συμμετέχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Αντώνη Ζερβού «δικαίωμα στην πόλη» και ζητώ την δική σας στήριξη στην κοινή προσπάθεια για τον τόπο μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button