ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Γιώργος Γαλανάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΝ’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

Τα λόγια αυτά του μεγάλου κρητικού Νίκου Καζαντζάκη πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να είναι ο οδηγός για όσους έχουν ήδη εκδηλώσει ή πρόκειται να το κάνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα,  την πρόθεση τους να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι εκλογές αυτές μας δίνουν την ευκαιρία να επανεξετάσουμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ τι μπορεί να κάνει καθένας και καθεμία για το δήμο μας και να ξεφύγουμε πια από τη λογική τι πρέπει να κάνει ο δήμος για εμάς.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος,  ότι αν δεν απαλλαγούμε από τις λογικές του ΧΘΕΣ, αν δεν προκρίνουμε τη σύνθεση από την ανάλυση δυνάμεων, την προοπτική από την στασιμότητα, την δράση από την αντίδραση, το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον από τη συμβατική διαχείριση της καθημερινότητας, δεν θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τα πολλά και μεγάλα που μας ενώνουν από τα λίγα και μικρά που μας χωρίζουν.

swell adv 2021

Έχουμε την μεγάλη τύχη να ζούμε σε ένα πανέμορφο και ευλογημένο τόπο, με συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούμε να αναδείξουμε και να επικοινωνήσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με όρεξη για δουλειά και συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Προς την κατεύθυνση αυτή είμαι σίγουρος ότι κινείται η υποψηφιότητα του κ. Νίκου Κοκκίνη για το δήμο Αγίου Νικολάου. Ένας άνθρωπος με γνώση, με εμπειρία και αποτελεσματικότητα.                 Η πρόταση του για δημιουργία ενός πιο αποκεντρωμένου διοικητικού σχήματος, για στοχευμένη εξωστρέφεια του δήμου, για διασύνδεση με τα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα πιστεύω ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας. Στην προσπάθεια αυτή δηλώνω παρών και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με  τις όποιες δυνατότητες έχω.

Με βαθειά πίστη ότι σε αυτόν τον αγώνα με μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίου Νικολάου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button