ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Γιάννης Κοκκίνης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες, είναι δεδομένο ότι η επιτυχία ή αποτυχία ενός εγχειρήματος εξαρτάται από τον περίγυρο, τους ανθρώπους και τις συνθήκες που πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Το τέλος της προηγούμενης θητείας μου στην αυτοδιοίκηση με βρίσκει σοφότερο, με απόλυτη γνώση των προβλημάτων του τόπου μας και των ανθρωπίνων χαρακτήρων που θα χρειαστεί να συμπράξω για ένα καλύτερο αύριο. Αγωνίστηκα μακριά από μικροπολιτικές αγκυλώσεις,  προσωπολατρίες και προσωπικές φιλοδοξίες. Υποστήριξα τις απόψεις μου και τις αρχές μου για τον τόπο με εντιμότητα, θάρρος και αξιοπρέπεια, παρά τα εμπόδια που μας κρατούν συχνά μακριά από την ενσάρκωση των οραμάτων μας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μπροστά στο δίλημμα για το επόμενο βήμα της συμμετοχής μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ζυγίζει περισσότερο η θέληση για την αναβάθμιση του τόπου μου. Το όραμα, οι δυνάμεις και η εμπειρία μου με κάνουν δυνατό ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη βελτίωση της δικής μας καθημερινότητας, των παιδιών μας αλλά και των επισκεπτών μας.

Με έναν νέο συνδυασμό, με δήμαρχο τον Νίκο Κοκκίνη και συνεργάτες με θέληση, πρόγραμμα και σύγχρονες ιδέες, παράλληλα με τη δική σας συμμετοχή, αισιοδοξώ για τη λύση των προβλημάτων και την ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου μας.

swell adv 2021

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

σας καλώ να με εμπιστευθείτε και πάλι.

Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και ζητώ τη δική σας ενεργή συμμετοχή και στήριξη στον κοινό αγώνα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς για το καλό του τόπου μας,

Γιάννης Κοκκίνης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button