GMG Constructions

Gruppo

BOX Cafe
Tech Hub
Cosmos Fashion
BBQ Stories
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Ευάγγελος Μαυρικάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Σουρλάτσο Cafe

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Ευάγγελος Μαυρικάκης.

«Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1966 όπου και μεγάλωσα. Είμαι διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Τελειώνοντας τη στρατιωτική μου θητεία, αφού υπηρέτησα στην 115 Πτέρυγα Μάχης ως βοηθός ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας με απονομή Εύφημου Μνείας για συμπεριφορά αυταπάρνησης, συνέπειας και αλληλοβοήθειας, αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στην Ελούντα και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Αγίου Νικολάου.

Είμαι γιος του Σταύρου και της Ειρήνης Μαυρικάκη, παντρεμένος και πατέρας της Ειρήνης και του Σταύρου, φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Η αγάπη μου για το τόπο με οδήγησε να ασχοληθώ, από τους πρώτους μήνες της εγκατάστασής μου, με τα κοινά, με αφιλοκερδή συμμετοχή και ανιδιοτελή προσφορά σε όλους τους τομείς. Έχω συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις κοινωνικές δράσεις και αξιώσεις του τόπου μου, τόσο στην Ελούντα όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου με γνώμονα το κοινό καλό ανεξαρτήτως  κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού κόστους.

Πιστεύω στη δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος με στόχο την ανάδειξη του δήμου Αγίου Νικολάου ως πρότυπο τουρισμού όπως ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, με νέο αναβαθμισμένο τρόπο ζωής για τους δημότες και τη δημιουργία ενός προτύπου αναπτυξιακού περιβάλλοντος για την ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Zuper Service

Έχω  μελετήσει, σχεδιάσει και επιβλέψει αφιλοκερδώς την ανέγερση των ιερών ναών  Αγίου Ραφαήλ στην Πλάκα, Αγίας Αικατερίνης στην Πάνω Ελούντα και την εξυγίανση – ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στο καμπαναριό του ιερού ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Πλατεία  Ελούντας.

Έχω διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Ελούντας (2011 – 2014) και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής  Κρήτης.

Έχω θέσει την υποψηφιότητα μου σε εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού και στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Επί προεδρίας μου στην Κοινότητα Ελούντας έγιναν:

·         η κυκλοφοριακή μελέτη του οικισμού Σχίσμα

·         η τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών του δημοσίου στο παραλιακό μέτωπο  και η εμπρόθεσμη υποβολή τους στη ρύθμιση τακτοποίησης  αυθαιρέτων του Δημοσίου

·         ο χώρος φόρτο – εκφόρτωσης των τουριστικών λεωφορείων και η παιδική χαρά

·         ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση της πλατείας Ελούντας

·         η ολοκλήρωση της μελέτης του παραλιακού μετώπου από Μέγαρο ως Χαρουποσπάσιο

·         η μελέτη υπογείωσης των δικτύων της ΔΕΗ επί της πλατείας και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του οικισμού Σχίσμα

·         η μελέτη φωταγώγησης του παραλιακού μετώπου του οικισμού Μαυρικιανό

·         η αποχέτευση και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των οικισμών Επάνω και Κάτω Ελούντα και Μαυρικιανό

·         η αναβάθμιση του βιολογικού Ελούντας σε τριτοβάθμια επεξεργασία.

Επίσης πρωτοστάτησα για την αναθεώρηση του ΣΧΟΟΑΠ Αγίου Νικολάου.

Η συνεργασία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, αλλά και με την ομάδα του από νέους ανθρώπους και έμπειρα στελέχη πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, θα δώσει μάχες, μικρές και μεγάλες, προς νέους ορίζοντες και δυναμικές προοπτικές με σεβασμό στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και την καθημερινότητα.

Θεωρώ πως πρέπει, όλοι να υπερβούν τους εαυτούς τους, να πιστέψουν στη συλλογικότητα, να γεφυρώσουν τις αποστάσεις που τους χωρίζουν και να μάθουν να σέβονται τους γείτονές τους.  Να κάνουν πράξη όσα δεν έγιναν στο παρελθόν και να στηρίξουν τις νέες γενιές, γιατί από αυτές περιμένουν όλοι.

Ο δήμος υφίσταται πολλά προβλήματα και έχει σοβαρές ελλείψεις, γι’ αυτό όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για τα παιδιά και τις γενιές που θα έρθουν, δημιουργώντας έτσι υποδομές και προοπτικές για να αγαπήσουν το τόπο τους.

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Yiannis Jewellery


MECHANICAL - CLIMATHERM

Back to top button