ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Εμμανουήλ Σταυρακάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Εμμανουήλ Σταυρακάκης.

«Γεννήθηκα το 1957 στον Άγιο Νικόλαο, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Διαζευγμένος και πατέρας δύο αγοριών του Γιάννη 31 ετών, στελέχους της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας ΑΧΑ στο Bristol της Αγγλίας και του Πέτρου 28 ετών εκπαιδευτή καταδύσεων σε ξενοδοχειακές μονάδες του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είμαι ιδιοκτήτης της παραδοσιακής Κρητικής ταβέρνας «Σταυρακάκης με τ’ όνομα» στα Έξω Λακώνια. Αποτέλεσα ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Λασιθίου, στον οποίο διετέλεσα αντιπρόεδρος επί σειρά ετών.

Διαιτητής ποδοσφαίρου επί μία εικοσαετία. Β΄ Διαιτητής Α΄ Εθνικής επί 8 χρόνια. Καθηγητής – Παρατηρητής Διαιτησίας.

swell adv 2021

Εκπαιδευτής νέων Διαιτητών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Από 13 ετών ασχολήθηκα με τον Τουρισμό, δουλεύοντας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής: Mirabello, Hera village, Rea Hotel και άλλες τοπικές επιχειρήσεις.

Η ενασχόληση μου αυτή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω άλλους πολιτισμούς με διαφορετική κουλτούρα και από τις συζητήσεις με τους επισκέπτες μας, απέκτησα την εμπειρία να γνωρίζω περίπου τί ζητάει κάποιος για να περάσει καλά στον τόπο μας και να ευχαριστηθεί τις διακοπές του.

Όνειρο μου είναι, να ξαναγίνει η πόλη μας πρωτοπόρος του τουρισμού και σημείο αναφοράς και όχι απλά ένα αξιοθέατο για μια μέρα.

Θεωρώ, μεγάλη μου τιμή την πρόταση του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του, και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, στην υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει για μια ακόμα καλύτερη πόλη.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Σχετικά άρθρα

Back to top button