ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Χάρης Κριτσωτάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΕίμαι ο ιατρός ακτινολόγος Κριτσωτάκης Χάρης, νυν συνταξιούχος, όπου πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στο Ν .ΚΥ Νεάπολης από το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια αγάπησα αυτόν το τόπο, τον ένοιωσα δικό μου γι’ αυτό και επένδυσα εδώ.

Όμως όλα αυτά τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι ελάχιστα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και προς την βελτίωση της διαβίωσης των κατοίκων της Νεάπολης και της ευρύτερης περιοχής του άνω Μεραμπέλλου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Θεωρώντας  ότι ο δήμος του Αγίου Νικολάου και όλο το παραλιακό μέτωπο θα μπορούσε να είναι το διαμάντι της  Ανατολικής Μεσογείου διαπιστώνω την απουσία αναπτυξιακών  έργων. Σε μια εποχή πού όλα γύρω μας αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς, ο τόπος μας βρίσκεται σε στασιμότητα, οδηγείται σε ερήμωση  και εγκατάλειψη των χωριών με προφανή την έλλειψη βασικών υποδομών.

Αλλά και τα μεγάλα πλεονεκτήματα του στον τουριστικό τομέα πού πρέπει να αναδειχθούν και να τα εκμεταλλευθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Ο χρόνος  δεν μας περιμένει, οι ευκαιρίες λιγότερες αλλά υπαρκτές, οι δυνατότητες και οι προκλήσεις μεγάλες.

swell adv 2021

Με βάση τα παραπάνω και με κριτήριο την αγάπη μου για τον τόπο  αποφάσισα να συνταχθώ με τον υποψήφιο δήμαρχο  Νίκο Κοκκίνη, να συμμετάσχω ενεργά στην συλλογική προσπάθεια και δράση και να συμβάλλω αποφασίστηκα στο αύριο του τόπου μας  για την γενικότερη ανάπτυξη του δήμου Αγίου Νικολάου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Με εκτίμηση

Χάρης Κριτσωτάκης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button