ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Χάρης Αλεξάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την θητεία που μας πέρασε, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός εμπιστεύτηκε νέους ανθρώπους με όρεξη και όραμα για τον τόπο μας. Μέλος αυτής της ομάδας είχα την τιμή να είμαι και εγώ. Γεννήθηκα το 1980 και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Είμαι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ κατά το παρελθόν, έχω εργαστεί στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου, στη Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν και την ΚΔ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπήρξα αθλητής υδατοσφαίρισης, στο Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου καθώς και στο Μίλωνα Νέας Σμύρνης.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Περακάκη και έχω δυο κόρες, την Μελίνα και την Μυρτώ.

Συμμετέχω στα κοινά, αρκετά χρόνια σε διάφορους τομείς. Έχω διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου, μέλος και γραμματέας της ΕΘΟΑΝ, μέλος του Δ.Σ της Αναπτυξιακής Λασιθίου, και του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίου Νικολάου (ΔΗΚΕΑΝ). Επίσης έχω συμμετάσχει στην διοργάνωση πλήθους πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Το 2014, εκλέχθηκα ως Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό και από τότε έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Πολεοδομίας και Νέων Τεχνολογιών καθώς και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ.

Αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Δήμου Αγίου Νικολάου, επιλέξαμε μαζί με τους συνεργάτες μου ένα εξωστρεφή προσανατολισμό, που όπως αποδείχτηκε αποτέλεσε για τον Δήμο Αγίου Νικολάου, επιλογή ανάπτυξης.

Καταφέραμε, να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό, συνεργαζόμενοι με συλλόγους, φορείς, πολίτες, ομοσπονδίες, σωματεία εγνωσμένου κύρους, και υποστηρίζοντας προσπάθειες όλων των τοπικών ομάδων.

Καταφέραμε, να αναδείξουμε την περιφέρεια του Δήμου μας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής.

Καταφέραμε, να ζωντανέψουμε τον Δήμο μας και οι δημότες να είναι περήφανοι για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο τους.

Καταφέραμε, να γνωστοποιήσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό, τις ανεξάντλητες δυνατότητες του δήμου μας, που στο εξής κατατάσσεται ως ένας σύγχρονος και αξιόπιστος πολιτιστικός και αθλητικός προορισμός σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο.

Καταφέραμε, εικόνες του τόπου μας να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο ενισχύοντας την υπεραξία του τόπου μας.

Καταφέραμε να αποδείξουμε ότι νέοι άνθρωποι με όραμα και στόχους μπορούμε μέσα από την δουλεία μας να βελτιώσουμε τον τόπο μας.

Καταφέραμε τέλος, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου που μας στήριξε σε όλες τις δράσεις μας.

Έχοντας βάλει ισχυρές βάσεις για την ανάδειξη του Δήμου μας και με την συμπαράσταση όλων στοχεύουμε ακόμα ψηλότερα.

Δώστε μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε.

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Back to top button