ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Χαράλαμπος Τζανιδάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΑγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, ονομάζομαι Τζανιδάκης Χαράλαμπος και είμαι Ιατρός Εντατικολόγος – Αναισθησιολόγος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του  Γενικού Νοσοκομείου  της πόλης μας από το 2014.

Διαμένω στο Άγιο Νικόλαο μόνιμα, με την πενταμελή οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια και πλέον  νοιώθω και είμαι υπεύθυνος δημότης αυτής της όμορφης πόλης ,με την οποία συνδέομαι  συναισθηματικά από πολύ μικρή ηλικία.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Γνωρίζω λοιπόν αρκετά καλά τις δυνατότητες αλλά και τα προβλήματα αυτού του τόπου, ο οποίος πραγματικά είναι από τους ομορφότερους και με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης στην χώρα μας.

Έχω εργαστεί αρκετά χρόνια στο σύστημα υγείας και γνωρίζω αρκετά καλά τα πλεονεκτήματα αλλά και  τα αδύνατα σημεία του.

swell adv 2021

Οι κοινωνικές παροχές όσον αφορά τη υγεία αλλά και η συμβολή της ιατρικής επιστήμης σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι ουσιώδης και επιβεβλημένη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η υγεία είναι δικαίωμα όλων μας και η υπεράσπιση της είναι υποχρέωση των λειτουργών της.

Η δημιουργία υποδομών και προγραμμάτων τόσο κοινωνικών παροχών όσο και επιστημονικής εξέλιξης αυτού του τόπου είναι το ουσιαστικό μου κίνητρο και στόχος.

Για όσους με γνωρίζουν είμαι άνθρωπος των έργων αλλά και του ορθού λόγου, όπως επίσης υψηλής ευθύνης όχι μόνο απέναντι στο λειτούργημα του Ιατρού αλλά και στην κοινωνία.

Γι αυτό λοιπόν αποφασίζω μετά από συνετή σκέψη ,την συμμετοχή μου στην παράταξη  με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Κοκκίνη, στην τοπική αυτοδιοίκηση .

Στο πρόσωπο του αναγνωρίζω ένα άτομο ικανό , υπεύθυνο και αποτελεσματικό, γνωρίζοντας κυρίως την πορεία του και τις διοικητικές του ικανότητες.

Με χαρά και τιμή αποδέχομαι την πρόταση του , όπως επίσης μεγάλη μου ευχαρίστηση είναι  η ποιότητα και το ήθος των υπόλοιπων μελών αυτής της παράταξης.

Το όραμα για ένα Δήμο ανοικτό σε όλους, δημοκρατικό, απαλλαγμένο από μικροκομματικά και προσωπικά συμφέροντα, με την δυνατότητα ίσης συμμετοχής και αντιμετώπισης όλων των δημοτών ανεξαρτήτου αντιλήψεων και ιδεολογιών, με βασικό γνώμονα και κατεύθυνση την εξέλιξη αυτού του τόπου προς όφελος όλων μας, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ετοιμοπόλεμο για την πραγματοποίηση του.

Είμαι στο πλευρό σας όλα αυτά τα χρόνια στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής σας, ως ιατρός αλλά και ως άνθρωπος, αγωνιζόμενος για  το πολυτιμότερο αγαθό την << Υγεία>>.

Θέλοντας να επεκτείνω αυτήν μου την προσπάθεια στην ποιότητα της ζωής μας, αλλά και νοιώθοντας την ανάγκη απέναντι σε όλους και κυρίως στα παιδιά μας, της προάσπισης και θεμελίωσης ενός καλύτερου αύριο,

ζητώ με πραγματική επίγνωση της ευθύνης,  όχι μόνο την ψήφο αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή σας σε αυτήν την προσπάθεια μας.

Μετά τιμής

Τζανιδάκης Χαράλαμπος.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button