ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο Ιωάννης Γενειατάκης υποψήφιος βουλευτής νομού Λασιθίου (pics & video)Φίλοι μου, ονομάζομαι Ιωάννης Γενειατάκης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πανέμορφη Καλαμαύκα Ιεράπετρας Λασιθίου, που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Κρήτης, στις 4-6-1962. Είμαι έγγαμος, πατέρας τριών τέκνων, του Νικολάου, της Μαρίνας και του Αναστασίου.

Είμαι Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία της Κυβέρνησης Αιγύπτου στον Τομέα της Αιγυπτιολογίας και Μουσειολογίας στο «Cairo University». Σπουδές στον Τομέα της Μουσικολογίας στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Υπουργείου Πολιτισμού στην Γκίζα της Αιγύπτου. Έχω γνώση της Αγγλικής(επιπέδου Proficiency), Αραβικής, Εβραϊκής, Λατινικής, Ιερογλυφικής, Demotie Ieratic και Κοπτικής Γλώσσας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επαγγελματικά, είμαι Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης, εργάστηκα 28 χρόνια σε 22 σχολεία, εντός και εκτός Ελλάδας(Λιβύη, Ισραήλ, Αίγυπτος). Τα έτη 2007-2010 εργάστηκα ως εκπαιδευτικός διδάσκοντας μαθήματα Doctrines, Arts, History, Catechism and Chanting στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας σε Αφρικανούς Φοιτητές.

Επειδή η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την λέξη, ευθύνη.

swell adv 2021

Επειδή από λάθος λάθος, ανακαλύπτουμε ολόκληρη την αλήθεια.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Επειδή οι δύο θεμέλιοι λίθοι της ευτυχίας ονομάζονται: Αγάπη και Δουλειά.

Επειδή η Ελλάδα θέλει, Έλληνες αγνούς, παραγωγικούς με θέληση για δουλειά.

Επειδή ο Γίγαντας Ελλάδα, πρέπει να σηκωθεί ξανά…

Η λύση στο πρόβλημα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ως Έντιμος Υποψήφιος και Ακέραιος Πατριώτης ζητώ την ψήφο σας-θα με βρείτε στο παραδοσιακό χωριό της Καλαμαύκας.

Ιωάννης Νικ. Γενειατάκης

Πρώτη φορά Υποψήφιος για το

Ελληνικό κοινοβούλιο

Στον Ξεχασμένο Νομό Λασιθίου

Με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση

Φωτογραφίες του Γιάννη Γενειατάκη

gen1

gen2

gen3

gen4

gen5

gen6

gen7

gen8

gen9


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button