ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο ΑΝΕΛίτης πολιτευτής είναι ψεύτης και επιχειρεί να εκθέσει το CNA και τον κο Γιάννη ΑνδριώτηΣήμερα το πρωί ο ΑΝΕΛίτης πολιτευτής ανάρτησε στο προφίλ του μία ψευδή και γλοιώδη ανάρτηση με σκοπό να πλήξει αφ’ενός την αξιοπιστία του CNA News, αλλά και την αξιοπιστία του υποψήφιου δημάρχου κου Γιάννη Ανδριώτη αλλά και ολόκληρου του συνδυασμού «Νέα Πορεία».

001 2

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

 

Η απάντηση του συνδυασμού «Νέα Πορεία» ήρθε πριν από λίγο και σας την παραθέτουμε:

«Κε Γιώργος Αϊβαλιώτης δεν κατανοούμε το σχόλιο σας, και την αναφορά σας στον κ. Ανδριώτη, ο οποίος ουδέποτε αναφέρθηκε σε ονόματα, ούτε δημοσιοποίησε ιδιωτικές συνομιλίες,γιατί σέβεται τον εαυτό του και τους συνομιλητές του. 
Για του λόγου το αληθές:
” Τα ονόματα των ανθρώπων που μου τηλεφωνούν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου, δεν μπορώ να τα αναφέρω. Δεν είμαι άνθρωπος που μιλάω χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Και η μόνη απόδειξη θα ήταν αν συνήθιζα να ηχογραφώ τον εκάστοτε συνομιλητή μου, πράγμα παράνομο και καταδικαστέο.Αυτά ανήκουν σε άλλους χώρους που έχουν εμπειρία σε τέτοιες πρακτικές”.
Όσον αφορά το περιεχόμενο της συνομιλίας που επικαλείστε ουδεμία σχέση είχε με αυτά που εσείς αναφέρετε στην ανάρτηση σας.
Οι πρακτικές αυτές παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δεν αντιπροσωπεύουν την ¨Νέα Πορεία”.»002 1

swell adv 2021

Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ σας.-

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button