ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΝΟΔΕ Κρήτης: «Σταύρος Αρναουτάκης: Ακόμα ένας πρόθυμος στο πλευρό της Κυβέρνησης»

Κοινή ανακοίνωση των ΝΟΔΕ Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων. «Σταύρος Αρναουτάκης: Ακόμα ένας πρόθυμος στο πλευρό της Κυβέρνησης».

«Καμία εντύπωση δεν προκαλεί η συμπόρευση του νυν περιφερειάρχη Κρήτης με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- προθύμων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αποτελεί μια μεθοδευμένη συνεργασία που είχε δρομολογηθεί ήδη από το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν ο κ. Τσίπρας μιλούσε με διθυραμβικά λόγια για τον κ. Αρναουτάκη και το έργο του.

Έτσι, δικαιολογείται και η εκκωφαντική σιωπή του κυρίου Αρναουτάκη όλο αυτό το διάστημα, αναφορικά με την παροιμιώδη ανικανότητα της Κυβέρνησης μπροστά στις πρόσφατες εκτεταμένες καταστροφές, τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε έργα υποδομής και τόσα άλλα καίρια ζητήματα που κρατούν πίσω τον τόπο μας.

swell adv 2021

Στάχτη στα μάτια των Κρητών οι απανωτές συσκέψεις με κυβερνητικά στελέχη για αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου. Το επικοινωνιακό παραπέτασμα πίσω από το οποίο γινόντουσαν οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή στήριξης στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2019.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Δυστυχώς, ο επί δύο θητείες Περιφερειάρχης Κρήτης απογοητεύει με τον χειρότερο τρόπο τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του, επιλέγοντας την καρέκλα, πάνω από το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Επιβεβαιώνει, ωστόσο, πως η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξουν τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης  αποτελεί μονόδρομο. Τη μόνη επιλογή ευθύνης, ώστε η Κρήτη να είναι πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή που έρχεται. Να είναι  ρυθμιστής και όχι ουραγός των εξελίξεων.

Στο πλευρό του  Αλ. Μαρκογιαννάκη δίνουμε τον αγώνα για να κάνουμε την Κρήτη ακόμη πιο περήφανη, πρωτοπόρα και ισχυρή για το παρόν της και αισιόδοξη για το μέλλον της».

Οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Κρήτης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button