ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Γιώργος Νερατζούλης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Γεώργιος Νερατζούλης.

«Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στις 4 – 2 – 1965. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια (8 αδέλφια).

caffeine adv 2021

Είμαι παντρεμένος με την Μανουσάκη Γεωργία και είμαι πατέρας δυο παιδιών. Είμαι τελειόφοιτος της Κατωτέρας Τεχνικής Σχολής Νεαπόλεως. Είμαι λάτρης του αθλητισμού γι αυτό και στα νεανικά μου χρόνια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και  αγωνίστηκα σε αρκετές ομάδες του νομού (ΑΟΑΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΟΡΦΟΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ – ΛΑΚΩΝΙΑ και ΚΡΟΥΣΤΑΣ).

Ήμουν από τους ανθρώπους που συνετέλεσε στην επανασύσταση του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου.

neratzoulis neo

Διατέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου επί τέσσερα χρόνια (δύο θητείες) και συνεχίζω να είμαι στο ΔΣ γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Επίσης είμαι εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιωτεχνών νομού Λασιθίου (ΟΕΒΕΝΛ) σαν αναπληρωματικός Γενικός Γραμματέας.

Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητήριου Λασιθίου και επίσης μέλος της κοινότητας Αγίου Νικολάου.

Ασχολούμαι με τον κλάδο της εστίασης – διασκέδασης και γενικότερα με τον τουρισμό στον Άγιο Νικόλαο από το 1982 και πολλά χρόνια τώρα  διατηρώ κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Νικόλαο.»

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button