Europlan

Xaritakis
Debate
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία»: Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον κο Γιάννη Ανδριώτη

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ονομάζομαι Άγγελος Ευαγγελιδάκης, γεννήθηκα στο Ηράκλειο και ζω στον Άγιο Νικόλαο, όπου είμαι μόνιμος κάτοικος τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι 36 ετών και έχω μια κόρη 5,5 ετών, την Τζίνα.

Έχω σπουδάσει Διατροφή και Διαιτολογία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Είμαι εν ενεργεία εκλεγμένος Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου και εκλεγμένο μέλος της Ένωσης γονέων του Δήμου Αγίου Νικολάου με καθήκοντα ταμία, καθώς και μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

“IN_AND_OUT

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, από την αγάπη μου για τον τόπο ζω, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους του. Τους ντόπιους. Με σεβασμό στο σύνολο των δημοτών του Δήμου Αγίου Νικολάου και των αναγκών τους,  λειτουργώντας ενωτικά για όλα τα χωριά και τις κοινότητες του Δήμου μας.

Αντιλαμβανόμενος όμως τις συνθήκες και το πλαίσιο όπου θα κληθεί να λειτουργήσει το επόμενο ΔΣ  σε σημαντικά ζητήματα πολιτικής φύσεως, που μέσω του "Κλεισθένη" θα περάσουν στην αρμοδιότητα του, νιώθω την ανάγκη να προτείνω λύσεις από μια διαφορετική πολιτική οπτική. Ενισχύοντας την Δημοκρατία και με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Mechanical Solutions

Με όρεξη για δουλειά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ανδριώτη και την παράταξη Νέα Πορεία.

Αγγελος Ευαγγελιδάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»
Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών.


Γέννημα θρέμα Πανωμεραμπελιώτης. Απόφοιτος ΓΕΛ Νεάπολης. Κάτοικος Βουλισμένης.Υδραυλικός στο επάγγελμα. Συμμετέχω ενεργά και δυναμικά σε καθε δραστηριότητα του τόπου μου.

Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω στην Ανεξάρητη Κίνηση Δημοτών ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.

Θέλω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Γιάννη Ανδριώτη, για έναν Δήμο ανθρώπινο χωρίς διακρίσεις και ανισότητες.

Ευάγγελος Μεθυμάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»
Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Είμαι 51 χρόνων με καταγωγή από την Αλβανία. Ηρθα το 1990 και ήμουν ξένος ανάμεσα σε ξένους. Η ομορφιά του τόπου και η καλοσύνη των ανθρώπων με κράτησαν εδώ για σχεδόν τριάντα χρόνια. Εκανα οικογένεια και δημιούργησα με σκληρή δουλειά μια αξιοπρεπή καριέρα στο χώρο της οικοδομής.

Σέβομαι τον τόπο που με φιλοξενεί και με μεγάλη υπερηφάνια μπορώ τώρα πια να τον αποκαλώ σπίτι μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιάννη Ανδριώτη για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι θέλει ένα Δήμο για όλους τους δημότες. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι βαθύτατα γιατί μου χει αποδείξει πολλές φορές ότι κοιτάζει τους ανθρώπους στα μάτια χωρίς διακρίσεις.

Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά όπως γνωρίζω, για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του κ. Ανδριώτη, της αγάπης και του σεβασμού που εισπράττω από τους συμπολίτες μου.

Αντώνης Μπούντος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»
Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button